Sat. May 21st, 2022


Chai kwam dit jaar in de kerststemming en bracht op eerste kerstdag een cover van Wham!’s klassieker “Last Christmas” uit. Het kwam met een nieuwe muziekvideo met in de hoofdrol de band. Bekijk het hieronder.

De band, die hun nieuwe album heeft uitgebracht knipoog sluit je eerder dit jaar aan bij een stal van artiesten die de afgelopen jaren het iconische kerstlied hebben gecoverd. Onder andere: Lucy Dacus nam het op in 2019 als onderdeel van haar serie kerstcovers, Robyn speelde het op BBC Radio 1 in 2018, Future Islands leverde een vertolking in 2015, de xx deelde een versie in 2012 en Taylor Swift had een versie van het in een vakantie-EP uit 2007.

Lees Pitchfork’s lijst met ‘De 50 beste vakantieliedjes aller tijden’.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin