Mon. May 16th, 2022


De langverwachte aanstaande kettingzaag man anime kreeg een nieuwe trailer tijdens het Jump Festa-evenement van deze week in Japan, samen met de bevestiging dat de serie in 2022 in première zou gaan.

GERELATEERD: Attack on Titan Studio debuteert nieuwe trailer voor zijn Chainsaw Man Anime

De nieuwste trailer voor de anime gaf niet te veel weg, maar was gevuld met een heleboel afbeeldingen van de manga die het zal aanpassen. Vergezeld van intense muziek en een algeheel onheilspellende toon, eindigt de trailer door fans een korte blik te geven op hoe Makima zal verschijnen in de komende anime.

Bekijk de nieuwe kettingzaag man anime-trailer hieronder:

kettingzaag manZijn optreden op Jump Festa kwam ook met de aankondiging dat het tweede deel van de manga ook in de zomer van 2022 zou terugkeren.

“Denji is een arme jongeman die alles doet voor geld, zelfs op duivels jaagt met zijn duivelse hond Pochita”, luidt de officiële synopsis van de manga. ‘Hij is een simpele man met simpele dromen, verdrinkend onder een berg schulden. Maar zijn trieste leven wordt op zijn kop gezet op een dag wanneer hij wordt verraden door iemand die hij vertrouwt. Nu met de kracht van een duivel in hem, is Denji een geheel nieuwe man geworden – Chainsaw Man!’

MEER: Bleach: Thousand-Year Blood War Anime-aanpassing krijgt releasedatum, trailer

kettingzaag man is oorspronkelijk een manga-serie geschreven en geïllustreerd door Tatsuki Fujimoto, die ook bekend staat om hun werk aan de Vuurstoot manga. Het werd aanvankelijk geserialiseerd in Weekly Shonen Jump van december 2018 tot december 2020.

By admin