Sat. May 21st, 2022


Charli XCX’s geplande optreden met Caroline Polachek en Christine and the Queens op Zaterdagavond Live deze week (18 december) is geannuleerd. De show bekend gemaakt eerder vandaag dat als gevolg van een recente piek in COVID-19-gevallen, er geen live publiek zou zijn voor de show en beperkte cast en crew in de studio, wat leidde tot de annulering van het optreden. Het trio maakte het optreden gisteren voor het eerst bekend op sociale media. Paul Rudd is nog steeds gepland om te hosten.

De drie artiesten brachten vorige maand samen “New Shapes” uit. Het was de bedoeling dat drummer Luis Aponte zich bij hen zou voegen voor de SNL uiterlijk, nadat ze haar aandacht had getrokken met een video van hem die in de zomer op een festival in Pennsylvania speelde. Aponte speelt meestal met de Philadelphia hardcore band Jesus Piece, wiens meest recente album hun debuut in 2018 is alleen zelf.

Charli bracht “Good Ones” uit in september, gevolgd door een Perfume Genius-remix eerder deze maand. Dat volgde ze in november met ‘New Shapes’. Haar volgende album, Botsing, komt in maart uit en eind van dezelfde maand begint ze aan een uitgebreide Noord-Amerikaanse en Europese tournee in Californië.

Instagram-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.By admin