Mon. May 16th, 2022


DC’s Sterrenmeisje volgt middelbare school tweedejaars Courtney Whitmore (Brec Bassinger) en haar stiefvader Pat Dugan (Luke Wilson) terwijl ze een onwaarschijnlijke groep jonge helden leidt om de erfenis van DC’s allereerste Super Hero-team, de Justice Society of America, op zich te nemen. In het spannende tweede seizoen nemen Courtney en haar vrienden het op tegen een van de meest angstaanjagende tegenstanders in DC’s mythologie – de duistere entiteit van corruptie die bekend staat als Eclipso (Nick Tarabay).

Met Blu-ray’s onovertroffen beeld en geluid, DC’s Stargirl: het complete tweede seizoen De Blu-ray-release bevat 1080p Full HD-video met DTS-HD Master Audio voor Engels 5.1. De set bevat alle 13 afleveringen van het tweede seizoen in high definition, evenals een digitale code van het seizoen (alleen beschikbaar in de VS).

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

DC’s Sterrenmeisje sterren Brec Bassinger (Bella en de Bulldogs, De hele nacht, 47 Meter Naar Beneden: Uncaged), Yvette Monreal (Rambo: Laatste Bloed, Faken, Lowriders}), Angelica Washington (Schaamteloos, Lang meisje, Jonge Sheldon), Cameron Gellman (heide, Vrouwen uit de 20e eeuw), Breng Romano (Kleine geesten, Robbie, 555), Jager Sansone (Veiligheid), Meg DeLacy (de Fosters) en Nick Tarabay (Spartacus), met Amy Smart (Gewoon vrienden, krukas, Het vlinder effect) en Luke Wilson (Old School, Bottle Rocket, The Royal Tenenbaums, Roadies). Jonathan Taart (Chuck, Krews, graden van fout) heeft een terugkerende rol als Richard Swift alias The Shade.

Gebaseerd op de DC-personages en gemaakt voor televisie door Geoff Johns, DC’s Stargirl wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Mad Ghost Productions in samenwerking met Warner Bros. Television met Geoff Johns (Titans, Wonder Woman), Greg Berlanti (Batwoman, The Flash, Supergirl), en Sarah Schechter (Riverdale, All American, DC’s Legends of Tomorrow) die als uitvoerende producenten dienen.

 • BLU-RAY- EN DVD-FUNCTIES
 • Gag Reel (exclusief voor Blu-ray en dvd)
 • Nooit alleen: helden en bondgenoten
 • 13 EPISODEN VAN EEN UUR
 • Zomerschool: hoofdstuk één
 • Zomerschool: hoofdstuk twee
 • Zomerschool: hoofdstuk drie
 • Zomerschool: hoofdstuk vier
 • Zomerschool: hoofdstuk vijf
 • Zomerschool: hoofdstuk zes
 • Zomerschool: Hoofdstuk Zeven
 • Zomerschool: hoofdstuk acht
 • Zomerschool: hoofdstuk negen
 • Zomerschool: hoofdstuk tien
 • Zomerschool: Hoofdstuk Elf
 • Zomerschool: hoofdstuk twaalf
 • Zomerschool: hoofdstuk dertien

DC’s Stargirl: het complete tweede seizoen is momenteel beschikbaar om te bezitten op Digital. Digitale aankoop stelt consumenten in staat om direct te streamen en te downloaden om overal en altijd op hun favoriete apparaten te kijken. Digitale films en tv-programma’s zijn verkrijgbaar bij verschillende digitale retailers, waaronder Prime Video, Apple TV, Google Play, Vudu en anderen.

Bereid je voor om te schitteren met een opwindende rit met alle 13 afleveringen van het tweede seizoen plus een featurette en een gag-reel. DC’s Stargirl: het complete tweede seizoen is geprijsd op $ 24,98 SRP ($ 29,98 in Canada) voor de dvd en $ 29,98 SRP ($ 39,99 in Canada) voor de Blu-ray, inclusief een digitale kopie (alleen VS). DC’s Stargirl: het complete tweede seizoen is ook beschikbaar voor bezit op Digital via aankoop bij digitale retailers.

Het is tijd om je aan te kleden en je klaar te maken om de duisternis het hoofd te bieden met de release van DC’sStargirl: het complete tweede seizoen op Blu-ray en dvd op 8 februari 2022 van Warner Bros. Home Entertainment. Sterrenmeisje kan momenteel worden gestreamd op HBO Max.


Stargirl Seizoen 2 Blu-ray


Moonfall Trailer: Halle Berry redt de aarde in Roland Emmerich's Ramp Epic
Moonfall Trailer: Halle Berry redt de aarde in Roland Emmerich’s Ramp Epic

Kijk hoe Roland Emmerich Halle Berry en haar bemanning naar zich toe slingert om onze wereld te redden van de ramkoers met de maan.

Lees volgende


Over de auteur

By admin