Tue. May 17th, 2022


Eerder deze week zagen we wat de laatste poster voor de nieuwe . werd genoemd Schreeuw film… maar nu is er weer een poster online gekomen, deze voor de Dolby Cinema-release van de film. De Dolby Cinema-poster is hieronder te zien, en als het je bekend voorkomt, is dat omdat het is geïnspireerd op een door fans gemaakte poster die Creepy Duck Design online geplaatst ongeveer anderhalf jaar geleden. De Dolby Cinema-poster is gemaakt in samenwerking met die artiest. Het is cool dat ze kennis hebben genomen van dat stukje fanart en met de artiest hebben samengewerkt om er een officiële poster van te maken.

De nieuwe Schreeuw bereikt theaters op 14 januari 2022. Deze “legacy-quel” komt naar ons van Klaar of niet (bekijk het HIER) regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett. Het scenario is geschreven door James Vanderbilt en Guy Busick. Vanderbilt produceerde ook de film voor Project X Entertainment, samen met Paul Neinstein en William Sherak. Chad Villella, Gary Barber, Peter Oillataguerre, Ron Lynch, Cathy Konrad en Marianne Maddalena fungeren als uitvoerende producenten naast originele Schreeuw schrijver Kevin Williamson.

De film heeft de volgende synopsis:

Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet en begint hij zich op een groep tieners te richten om geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven.

U kunt ons vaste bezoekinterview met de regisseurs lezen op DEZE LINK, en ons vaste bezoekinterview met castleden HIER.

Terugkerende franchisesterren Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette worden in de cast vergezeld door Schreeuw 4‘s Marley Shelton en franchise-nieuwkomers Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown, Dylan Minnette, Mason Gooding, Mikey Madison, Kyle Gallner en Sonia Ammar.

Kijk je uit naar de nieuwe Schreeuw? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Schreeuw Dolby CinemaBy admin