Tue. May 17th, 2022


Zelfs in het licht van een aanhoudende wereldwijde pandemie, slaagt Netflix erin een heleboel films te produceren. Met inzendingen in bijna elk genre – komedie, drama, horror, musical en sci-fi, om te beginnen – is er echt voor elk wat wils. Maar dan zijn er enkele films die niet echt voor iedereen zijn. Waarom is dat? Omdat ze niet zo goed zijn.

Netflix bereikte een aantal uitstekende hoge noten met ambitieuze projecten zoalsHoe harder ze vallen, tick, tick… Boem!, en De kracht van de hond, maar er waren ook nogal wat films die hun doel volledig misten. Breng het tot een verwarrend verhaal, onrealistische dialogen of bizarre plot-apparaten, maar deze films voldoen gewoon niet aan wat Netflix kan. Met honderden titels om uit te kiezen op het platform, weten we dat je geen tijd hebt om alles te bekijken. Daarom hebben we besloten om uw selectieproces een beetje gemakkelijker te maken. Dit zijn films die we je aanraden over te slaan – tenzij je natuurlijk op zoek bent naar een film om met je vrienden te haten. Let in dat geval even op.

Het spreekt voor zich, maar iedereen heeft een andere smaak als het om films gaat. Er waren veel mensen die genoten van de volgende films – een flink aantal behaalde zelfs indrukwekkende kijkcijfers bij hun release. Maar toen we kritisch bekeken, ontdekten we dat deze films een aantal behoorlijk opvallende gebreken hebben, zelfs als ze erin slaagden de reguliere aandacht te trekken.

Blijf lezen om erachter te komen welke films onze lijst met slechtste Netflix-films van 2021 hebben gehaald.

De slechtste Netflix-films van 2021

Deze door Netflix geproduceerde films sloegen de plank volledig mis.

De 10 beste films die Netflix in december 2021 verlatenBy admin