Tue. May 17th, 2022


Demon Slayer’s tweede seizoen voelt alsof het goed begint, aangezien de tweede aflevering de groep van Tanjiro en Tengen Uzui infiltreert in het uitgaansgebied. Het duurt nog even voordat de actie begint, maar aflevering twee weet de humor van de serie absoluut te vatten.

Hier beginnen we wat meer te leren over de Sound Hashira Uzui, inclusief het feit dat hij drie vrouwen heeft. Zenitsu, meteen, kan Uzui niet uitstaan ​​vanwege zijn rokkenjager manieren. Net als de manga gebruikt de show dit met groot effect om komedie te creëren.

VERWANT: Demon Slayer Seizoen 2 Aflevering 1 – Sound Hashira Tengen Uzui Review

Het grootste deel van de aflevering gaat over het belachelijke plan van Uzui om informatie in de wijk te verzamelen, Tanjiro, Zenitsu en Inosuke verkleden als meisjes, zodat ze drie verschillende bordelen kunnen infiltreren op zoek naar Uzui’s vrouwen. Natuurlijk gaan de dingen niet helemaal zoals gepland en Uzui moet creatief zijn om mensen ertoe te brengen elk van het trio te nemen.

Deze aflevering is het perfecte voorbeeld van hoe een anime het bronmateriaal kan gebruiken en er echt iets aan kan toevoegen door middel van animatie. Het uitgaansgebied is absoluut prachtig en de levendige neonkleuren zijn een drastische verandering in esthetiek van wat de show tot nu toe heeft gehad.

Er zijn twee specifieke scènes die ook echt schitteren in deze aflevering, met als eerste Tanjiro’s onvermogen om te liegen zonder het meest absurde gezicht te trekken dat je ooit hebt gezien. De tweede is dat Zenitsu absoluut ballistisch gaat op een shamisen, in een poging zijn “lelijkheid” als meisje goed te maken. Het is bijna onmogelijk om te beschrijven hoe goed deze scènes spelen, en er waren meerdere momenten dat ik hardop moest lachen.

Iedereen hoopt op seizoen 2 van Demonen doder meteen in de actie zou springen, zal een beetje teleurgesteld zijn, maar in dit geval denk ik dat de opbouw de moeite waard zal zijn. Het feit dat de eerste paar afleveringen veel luchtiger en komischer zijn, zorgt voor een goede adempauze na het emotioneel schrijnende Mugen-trein. Er is een levendigheid in de toon en het tempo van het tweede seizoen tot nu toe, en ik hoop oprecht Demonen doder kan dat in de toekomst volhouden.

SCORE: 8/10

Zoals het beoordelingsbeleid van ComingSoon uitlegt, staat een score van 8 gelijk aan ‘Geweldig’. Hoewel er een paar kleine problemen zijn, betekent deze score dat de kunst slaagt in zijn doel en een gedenkwaardige impact heeft.


Openbaarmaking: de criticus heeft de aflevering op Funimation voor ComingSoon’s bekeken Demonen doder Seizoen 2 Aflevering 2 – Infiltreren in de recensie van het Entertainment District.

By admin