Mon. May 16th, 2022


Vers van zijn stint als de laatste “scène” na de aftiteling in Spider-Man: Geen weg naar huis – ja, als je het theater vroeg verliet, heb je het gemist – hier is de eerste teaser voor Doctor Strange in het multiversum van waanzin. Spinning uit de gebeurtenissen van Geen weg naar huis, Strange heeft nog meer moeite met het multiversum (Wong zei dat je die betovering Strange niet moest gebruiken!!!), en hij rekruteert Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) om hem te helpen ermee om te gaan. De schurk in de film lijkt Mordo van Chiwetel Ejiofor te zijn – hoewel Mordo beweert dat de echte bedreiging voor de MCU in de film … Doctor Strange is.

Meer nog dan de plot of de personages, is de echte aantrekkingskracht hier Sam Raimi, die zijn eerste Marvel-film maakt sinds 2007 Spiderman 3. Hij nam de regie van het project over nadat de filmmaker achter de eerste Dokter Vreemd, Scott Derrickson, verliet dit vervolg. De teaser bevat ook… een kwaadaardige Dr. Strange? En misschien is het degene die we zagen op Wat als…?, de Marvel Disney+-show die het Marvel-multiversum voor het eerst op het scherm verkende? Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf:

Hier zijn enkele nieuwe afbeeldingen uit de film, plus de teaserposter:

En hier is de officiële synopsis van de film:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een spannende rit door het Multiverse met Doctor Strange, zijn vertrouwde vriend Wong en Wanda Maximoff, ook bekend als Scarlet Witch.

Nou, dat is niet veel om door te gaan. Lijkt redelijk op één lijn met wat Marvel de laatste tijd heeft gedaan! Doctor Strange in het multiversum van waanzin is gepland om te openen in theaters op 6 mei 2022.

Elke Marvel-film ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste naar eerste

Van de Kapitein Amerika serieel naar Spider-Man: Geen weg naar huis, hebben we de hele geschiedenis van Marvel bij de films gerangschikt.By admin