Tue. May 17th, 2022


Marvel blijft het multiversum verkennen met de release van de eerste teaser-trailer en poster voor Doctor Strange in het multiversum van waanzin. De teaser werd voor het eerst onthuld na de aftiteling van Spider-Man: Geen weg naar huis en nu wordt het voor iedereen online beschikbaar gemaakt om te consumeren.

Marvel Studios beschrijft de film als: “een spannende rit door het Multiversum met Doctor Strange, zijn vertrouwde vriend Wong en Wanda Maximoff, ook bekend als Scarlet Witch.” De filmsterren Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor en Xochitl Gomez.

In de film, geregisseerd door Sam Raimi, zullen de personages het opnemen tegen monsters en schurken uit het multiversum terwijl ze onze wereld binnenstromen. Dit is overal verkend WandaVision, Loki, en Spider-Man: Geen weg naar huis aangezien het duidelijk is geworden dat de structurele integriteit van het multiversum in het geding is gekomen. De teaser suggereert ook dat we een kwaadaardige, alternatieve versie van Doctor Strange krijgen die oorspronkelijk verscheen in de geanimeerde Disney+-serie Wat als…? Samen met hem is ook een tentakelmonster met een gigantisch oog te zien, waarschijnlijk gebaseerd op de stripboekschurken Shuma-Gorath en Gargantos.

Vond je de teaser leuk? Doctor Strange in het multiversum van waanzin raakt schermen aan 6 mei 2022. Je kunt de eerste poster van de film hieronder bekijken!

By admin