Tue. May 17th, 2022


Dubstep-pioniers en legendes Skream en Bengaals jaren niet hebben samengewerkt. Ondanks dat beide katalysatoren waren voor de opkomst van een wereldwijd genre, gingen beide uiteindelijk andere wegen in. Skream begon rond 2015 met het produceren van house en disco, terwijl Benga helaas te maken kreeg met psychische problemen die voorrang hadden op zijn muzikale carrière.

Benga heeft zijn . vrijgegeven Toekomstige Funk EP in 2016 en nog een single in 2018, maar zijn releases sinds 2012 alleen nummer vijf. Skream heeft een succesvolle carrière achter de rug sinds zijn overgang. Maar de twee zijn sinds 2010 niet meer samen op een nummer verschenen Magnetische man met Kunstwerk.

Skream kondigde gisteren de terugkeer van het duo aan en beloofde nieuwe muziek in 2022 – sterker nog, hij zei dat ze al twee samenwerkingen hebben afgerond. (Hij noemde ook twee voltooide samenwerkingen met Friction, met wie hij sinds 2013 geen nummer meer heeft uitgebracht.)

Houd volgend jaar in de gaten voor meer nieuws hierover!By admin