Sat. May 21st, 2022


Dwayne Johnson keert niet terug naar de hoofdrol Snel & Furieus franchise binnenkort, wat hij duidelijk heeft gemaakt in een recent interview met CNN.

Na bij de franchise te zijn gekomen als Hobbs voor Snelle vijf, evenals de daaropvolgende zesde, zevende en achtste films, verliet Johnson de hoofdfilm Snel & Furieus serie als gevolg van een geruchten vete tussen hem en castlid Vin Diesel. Hij heeft zich echter nog steeds aangemeld voor het vervolg op de Snel & Furieus spin-off film Hobbs & Shaw, die vorig jaar werd aangekondigd.

In november plaatste Diesel een openbare olijftak richting Johnson op Instagram en vroeg zijn “kleine broertje” om terug te keren naar de rol van Hobbes voor Fast & Furious 10. Je kunt het volledige bericht van Diesel hieronder lezen:

In plaats van de verbroken banden tussen hen te herstellen, dreef Diesel’s verklaring Johnson alleen maar verder weg. “Ik zei [Diesel] direct dat ik niet zou terugkeren naar de franchise,” vertelde Johnson aan CNN. “Ik was vastberaden en toch hartelijk met mijn woorden en zei dat ik de cast altijd zou steunen en altijd zou steunen voor het succes van de franchise, maar dat er geen kans was dat ik zou terugkeren…”

Johnson vond de post van Diesel niet alleen onnodig, hij vond hem ook manipulatief. “Vin’s recente openbare post was een voorbeeld van zijn manipulatie,” vervolgde Johnson. “Ik vond het niet leuk dat hij zijn kinderen in de post opvoedde, evenals de dood van Paul Walker. Laat ze erbuiten. We hadden hier maanden geleden al over gesproken en kwamen tot een duidelijk begrip.” De overleden Walker was een van de belangrijkste sterren van de eerste film van de franchise, De Fast and the Furious, die in 2001 uitkwam.

“Mijn doel was altijd om mijn geweldige reis met deze ongelooflijke franchise met dankbaarheid en gratie te beëindigen. Het is jammer dat deze openbare dialoog de wateren heeft vertroebeld”, aldus Johnson. “Hoe dan ook, ik heb er alle vertrouwen in dat de Snel universum en zijn vermogen om consequent te presteren voor het publiek … Ik wens mijn voormalige co-sterren en bemanningsleden echt veel geluk en succes in het volgende hoofdstuk. “

Fast & Furious 10, geregisseerd door Justin Lin, staat gepland voor een release op 19 mei 2023.

10 acteurs die scriptwijzigingen eisten (en kregen)By admin