Mon. May 16th, 2022


Dus herinner je gisteren toen we dat schreven Spider-Man: Geen weg naar huis al zijn verwachtingen overtrof op weg naar het op twee na grootste openingsweekend in de geschiedenis van de binnenlandse kassa? Nou, het blijkt Spider-Man: Geen weg naar huis overtrof zelfs de verwachtingen voor zijn zondagse kassa en eindigde gelijk meer geld dan voorspeld. In plaats van de aanvankelijke schatting van $ 253 miljoen voor het weekend, verdiende de film zelfs $ 260 miljoen. Dat betekent dat in plaats van het op twee na grootste weekend ooit, het het op één na grootste ooit had, voorbijgaand Avengers: Infinity Waris $ 257 miljoen. Alleen Avengers: Eindspel, die een ongelooflijke $ 357 miljoen opbracht, verdiende meer.

Hier is de volledige weekendkassa, waarbij de andere vier films in de top vijf samen een fractie vormen in vergelijking met Geen weg naar huis:

  1. Spider-Man: Geen weg naar huis – $ 260 miljoen
  2. charme – $6,5 miljoen
  3. West Side Story – $ 3,4 miljoen
  4. Ghostbusters: hiernamaals – $ 3,4 miljoen
  5. Nachtmerriesteeg – $2,9 miljoen

Om dit in perspectief te plaatsen, Geen weg naar huis verdiende meer geld in Amerikaanse bioscopen in ongeveer vier dagen dan The Amazing Spider-Man 2 gemaakt in zijn hele oplage in theaters in 2014.

Terwijl Spider-Man: Geen weg naar huis had een recordweekend, het is nog steeds verre van het grootste Spider Man film ooit. Die titel is van Spider-Man: Ver van huis, dat in 2019 wereldwijd $ 1,1 miljard verdiende. Na een weekend, Spider-Man: Geen weg naar huis heeft wereldwijd $ 600 miljoen verdiend, dus het is meer dan halverwege – maar nu Covid-gevallen in veel delen van de wereld weer toenemen, kunnen de totalen van de kassa in de komende weken een klap krijgen. Toch, gezien alles wat er gaande is, het op een na grootste openingsweekend in de geschiedenis – zelfs hoofd van Oneindige Oorlog! – is best goed.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin