Tue. May 17th, 2022


Showrunner, regisseur en uitvoerend producent Robert Rodriguez hebben onlangs nieuwe details gedeeld over: Het boek van Boba Fett, met de belofte dat “elke aflevering grote verrassingen heeft” (via The Hollywood Reporter). Lucasfilm’s gelimiteerde serie spin-off van De Mandaloriaan, die op 29 december exclusief op Disney+ debuteert, speelt Temuera Morrison opnieuw zijn rol als het titulaire personage.

GERELATEERD: Temuera Morrison: The Book of Boba Fett zal ‘Veel hiaten’ in Star Wars opvullen

Terwijl hij voor elke aflevering verrassingen plaagde, vertelde de filmmaker die uitlaatklep dat “dingen opduiken die je niet verwacht, je ziet dingen waarvan we niet konden geloven dat we ze moesten doen.”

Rodriguez onthulde ook dat de teaser-trailers voor Het boek van Boba Fett hebben alleen beelden onthuld van de openingsminuten van het seizoen van zeven afleveringen: “We kunnen de tweede helft van de eerste aflevering niet gebruiken omdat het zoveel weggeeft”, legt hij uit.

Bovendien, Rodriguez, een oude fan van Star Wars, vertelde dat hij “niet eens kan zeggen dat dit een droom is die uitkomt, omdat ik niet eens had gedacht om dit te dromen.”

“Ik vermijd meestal eersteklas eigendommen – je zult nooit iedereen tevreden kunnen stellen, het is een verloren spel,” vervolgde hij. “Ik ga liever iets doen dat ik heb gemaakt, zodat niemand kan zeggen: ‘Hé, dat is verkeerd omdat…’ ik heb het gemaakt, dus het kan alles zijn wat ik wil. Ik hou van die vrijheid. Dat veranderde met Boba omdat hij een personage was dat altijd te weinig werd bediend. Het was een personage dat veel populairder was dan hij had moeten zijn, gebaseerd op… [his limited screen time]. Het is dus bijna alsof je begint met een origineel personage. Je kunt eigenlijk alles doen wat je wilt, zolang je hem maar cool maakt en hem geen hansworst maakt.”

Volgens de officiële synopsis van de spin-off, “Het boek van Boba Fett vindt de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigeren door de onderwereld van de melkweg wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim in te dienen op het gebied dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

GERELATEERD: Rogue One 5e verjaardag: nog steeds een geweldig Star Wars-verhaal

De serie speelt ook Ming-Na Wen als Fennec Shand samen met Jennifer Beals. De spin-off wordt geregisseerd door Rodriguez, Jon Favreau, Dave Filoni, Steph Green, Bryce Dallas Howard en Kevin Tancharoen. Het boek van Boba Fett is geproduceerd door John Bartnicki en uitvoerend geproduceerd door Favreau, Filoni, Rodriguez, Kathleen Kennedy en Colin Wilson.

By admin