Tue. May 17th, 2022


Peacemaker, John Cena, HBO Max, The Suicide Squad, post-credit scene

Hoewel Marvel Studios de post-creditscene zeker niet heeft uitgevonden, hebben ze het afgelopen decennium zeker geholpen om ze populair te maken. Tal van films buiten het Marvel Cinematic Universe zijn aan boord van de post-credit scene-trein gesprongen, net als sommige tv-shows. Het uitkomen van Vredestichter, een spin-offreeks die draait om het personage van John Cena uit De Zelfmoordploeg, is slechts twee weken verwijderd en het blijkt dat elke aflevering van de serie een postcreditscène zal bevatten.

De Suicide Squad schrijver/regisseur James Gunn schreef alle acht afleveringen van Vredestichter zelf en regisseerde er vijf. Op vraag van een fan op Twitter als Vredestichter een post-creditscène zal hebben, zei Gunn dat alle acht afleveringen er een zullen bevatten als speciale dank voor het kijken naar de credits van hun hardwerkende crew.

Gezien wat we hebben gezien van de Vredestichter serie tot nu toe, kan ik me voorstellen dat deze scènes na de aftiteling waarschijnlijk erg leuk zullen zijn.

De Vredestichter serie vindt John Cena (F9) herneemt zijn rol als Peacemaker, en hij zal worden vergezeld door Danielle Brooks (Oranje is het nieuwe zwart) als Adebayo, Freddie Stroma (Bridgerton) als burgerwacht, Jennifer Holland (De Suicide Squad) als Harcourt, Steve Agee (De Suicide Squad) als Economos, Chukwudi Iwuji (John Wick: Hoofdstuk 2) als Murn en Robert Patrick (Terminator 2: Dag des Oordeels) als Auggie Smith. Cena heeft eerder geplaagd dat hij denkt dat de Vredestichter serie “zet eigenlijk het volume hoger op alles wat je in The Suicide Squad ziet. Ik wil dat mensen genieten van The Suicide Squad en ik denk echt dat ze dat ook zullen doen. Als ze eenmaal een gevoel voor deze personages hebben gekregen, willen ze meer en dat is waar Peacemaker het op pikt.” De serie van acht afleveringen zal zeker in de R-rated voetsporen treden van de speelfilm, zoals James Gunn heeft gezegd dat “het zou veertig seconden lang zijn‘ als ze het hebben bewerkt voor tv-uitzendingen.

Vredestichter debuteert op HBO Max op 13 januari 2022.By admin