Mon. May 16th, 2022


Acteur Ernie Hudson, vooral bekend van zijn rol in de Ghostbusters filmserie als Winston Zeddemore, heeft onthuld dat er een nieuwe videogame op komst is, gebaseerd op de iconische franchise.

GERELATEERD: Interview: Ernie Hudson bespreekt het familiebedrijf en Ghostbusters: Afterlife

Tijdens een recent paneloptreden op het CelebFanFest Film Festival in San Antonio, Texas, sprak Hudson over de aankomende game, waarbij hij opmerkte dat er onlangs contact met hem was opgenomen en dat ze zich in de beginfase bevonden om spraakopnamewerk voor de video te doen. spel.

“Ik heb net een e-mail gekregen, omdat we weer een videogame gaan spelen”, zei Hudson (via Eurogamer). “Ze plannen het nu om de opname te doen en ik weet niet zo zeker wie het gaat doen. ik ken mij en [Dan Aykroyd], ik denk, ik weet niet zeker of [Bill Murray] zal er alles aan doen.”

Hudson werd toen wat meer gevraagd over het spel en zei dat hij er niet al te veel van af wist, maar dat hij heeft geholpen om input te leveren over een verscheidenheid aan dingen voor het spel, inclusief de prototypes voor zijn in-game personage , waar ze het naar eigen zeggen moeilijk mee hebben.

“Ik vind het zo raar dat ze Bill Murray, Dan Aykroyd en Harold Ramis er precies zo uit kunnen laten zien als ze eruitzien,” zei Hudson. “Maar uiteindelijk lijk ik op Eddie Murphy of iemand anders.”

GERELATEERD: Alles wat we leuk vonden aan Ghostbusters: Afterlife

Ten slotte zei Hudson dat hoewel hij niet kon spreken over de details van de game, hij wel zei dat het “zeker aan de gang was”, wat muziek in de oren van elke fan zou moeten zijn. Het nieuws komt nadat Illfonic mede-oprichter Raphael Saadiq eerder dit jaar had laten weten dat de studio bezig was met een Ghostbusters spel.

By admin