Tue. May 17th, 2022


Veel fans dachten dat ze Kit Harington als Black Knight in Eternals zouden zien, maar volgens de schrijver van de film was er een goede reden waarom we Dane Whitman maar voor een beperkte tijd te zien kregen, en niet zijn superheld-alterego.


Eternals-schrijver onthult waarom de rol van Kit Harington beperkt was

Er zijn veel opmerkingen gemaakt met betrekking tot het uiterlijk van Kit Harington als Black Knight in Eeuwigen, of meer precies zijn gebrek aan uiterlijk ondanks dat zijn karakter op veel filmsites en castlijsten wordt vermeld. Met de komst van de film twee weken geleden werd het meteen duidelijk dat Haringtons rol van Dane Whitman veel minder substantieel was dan velen hadden gehoopt, en afgezien van het feit dat “familiegeschiedenis” complex is, en een post-credit scene opgezet voor de toekomst, hij kwam nauwelijks voor in het verhaal. nutsvoorzieningen Eeuwigen schrijver Kaz Firpo heeft aan The Direct onthuld dat het personage in de film puur te maken had met het onderhouden van een stripboek-nauwkeurige relatie tussen Whitman en Sersi.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

“…[Dane] heeft een lange geschiedenis met Sersi in de strips. Ze hebben een heel complexe en interessante relatie die teruggaat in veel verschillende runs… wat we echt wilden met Dane… [was] iemand die die gravitas had… die kracht, [who] had eerlijk gezegd het potentieel om iets geweldigs te zijn… een personage dat de regels van deze wereld leert, en dan nog steeds deze liefde voor Sersi heeft, en nog steeds dit potentieel heeft voor waar ze heen zouden kunnen gaan… waar hun personages zouden kunnen eindigen. ”

Bovendien was het nooit de bedoeling dat Black Knight in de film zou spelen, aangezien het doel van Whitman’s rol in de film was om alleen zijn menselijke kant te laten zien en de connectie die hij had met Sersi, een onsterfelijke superheld. Het feit dat zijn laatste gesprek met Sersi ertoe leidt dat hij zijn Black Knight-erfgoed onthult, was duidelijk altijd de bedoeling om hem in de algemene MCU te brengen zonder de impact van het Black Knight-personage te verliezen in de andere dingen die gaande zijn in een al overvolle film. Zoals Firpo toevoegt,

“Dus het was geen keuze om te zeggen ‘Deen zou alleen zo veel moeten zijn’, het was echt, ‘wie zou deze mens [character] relatie met Sersi be?’ Dat het Dane zou worden, was een no-brainer als je eenmaal naar de mythologie van het universum keek.”

De laatste scène van Eeuwigen niet alleen de toekomst van Whitman in de MCU, maar ook een cameo buiten het scherm van een van de andere langverwachte nieuwkomers in de franchise in de vorm van Blad‘s Mahershala Ali, die ergens buiten beeld vraagt ​​of Whitman voelt dat hij klaar is om het Ebony Blade, het zwaard waar ze allebei aan verbonden zijn, op te pakken. Hoewel de scène zelf dit niet meteen duidelijk maakte voor degenen die de stripboeken niet hebben gelezen of de verschillende uitlegthreads op internet hebben gevolgd, zet het de Marvel-trend voort om de post-creditscène te gebruiken om gebeurtenissen te voorspellen die zijn komen, ook al worden die gebeurtenissen pas op een later tijdstip duidelijk.


Terwijl Eeuwigen het goed heeft gedaan aan de kassa, zal het dit weekend waarschijnlijk zijn kroon verliezen met de komst van Ghostbusters: hiernamaals in bioscopen, en in termen van Marvel staat op het punt verloren te gaan aan de aandacht die wordt geschonken aan het volgende MCU-aanbod van Spider-Man: Geen weg naar huis, die zojuist zijn tweede trailer heeft onthuld. Het valt nog te bezien of Kit Harington krijgt zijn eigen solo Black Knight-project. Dit verhaal komt van The Direct.


modok-1
Ant-Man 3-gerucht beweert dat een vroegere schurk terugkeert als MODOK

Het nieuwste gerucht van Ant-Man and the Wasp: Quantumania beweert dat een slechterik uit het verleden van de MCU zal worden getransformeerd in MODOK.

Lees volgende


Over de auteur

By admin