Mon. May 16th, 2022


The Black Phone, Ethan Hawke, Scott Derrickson, release, vertraging, zomer 2022

Sorry, Ethan Hawke, maar we zullen je in februari toch geen kinderen zien vermoorden. De bovennatuurlijke horrorfilm van Scott Derrickson De zwarte telefoon was eerder gepland om op 4 februari 2022 in de bioscoop te verschijnen, maar Universal Pictures heeft vandaag aangekondigd dat de release van de film nu is uitgesteld tot 24 juni 2022. Zoon van een…

De zwarte telefoon speelt zich af in een buitenwijk van Colorado in de jaren 70, waar vijf kinderen zijn vermist. Finney Shaw wordt binnenkort het zesde slachtoffer wanneer hij wordt ontvoerd door een seriemoordenaar (Ethan Hawke) en in een geluiddichte kelder wordt gestopt. Shaw vindt een niet-verbonden telefoon en ontdekt de mogelijkheid om de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar door te geven, die hem proberen te helpen ontsnappen. Gebaseerd op het korte verhaal van Joe Hill, De zwarte telefoon is geregisseerd door Scott Derrickson, die ook samen met C. Robert Cargill het script schreef.

We vingen eerst een glimp op van De zwarte telefoon eerder deze zomer op CinemaCon in Las Vegas, waar onze eigen Chris Bumbray wegliep, behoorlijk onder de indruk van wat er te zien was, en zei dat de film er slecht en eng uitzag met Ethan Hawke die overkwam als absoluut slecht. Ethan Hawke heeft eerder gezegd dat hij altijd heeft geprobeerd weg te blijven van het spelen van slechteriken, maar het is duidelijk dat hij die regel op grote schaal overtreedt voor De zwarte telefoon. Hoewel het jammer is dat de release van De zwarte telefoon is teruggeduwd, lijkt het erop dat het wachten de moeite waard zal zijn.

Onze eigen Gaius Bolling recenseerde de film in oktober en was net als Bumbray verblind door Ethan Hawke’s duistere wending. “[Hawke] vermijdt landschapskauwen en is gewoon echt griezelig,” schreef Bolling in zijn recensie. “[He] fluctueert wat met zijn stem die opmerkelijk verontrustend is omdat hij van kalm en dreigend verandert zonder een beat te missen. Je weet nooit precies wat je gaat krijgen met ‘The Grabber’ en dat is een verdienste van knap werk van Ethan Hawke, die veel plezier beleeft aan het betreden van duister terrein.Je kunt de rest van Bolling’s gloeiende recensie hier bekijken.

By admin