Sat. May 21st, 2022


Deze week is de release van het sportdrama Amerikaanse Underdog, met een score van de beroemde componist John Debney. De soundtrack wordt uitgebracht op 24 december, maar ComingSoon heeft een exclusieve track van de score om uit te checken voorafgaand aan de officiële release.

De partituur vermengt warme orkestraties met elektronica om een ​​emotionele en inspirerende achtergrond te bieden voor de biopic, gebaseerd op de onwaarschijnlijk succesvolle profvoetbalster Kurt Warner. Het album, dat op 24 december digitaal wordt uitgebracht, bevat ook extra muziek van Jeremy Redmon.

Bekijk de track “Nice to Meet You Zach” hieronder van de Amerikaanse Underdog soundtrack:

GERELATEERD: Exclusief: American Underdog Clip met Zachary Levi als Kurt Warner

Amerikaanse Underdog vertelt het inspirerende waargebeurde verhaal van Kurt Warner, die van een stockboy in een supermarkt naar een tweevoudig NFL MVP, Superbowl-kampioen en Hall of Fame quarterback ging”, luidt de officiële synopsis. “De film draait om het unieke verhaal van Warner en de jarenlange uitdagingen en tegenslagen die zijn ambities om een ​​NFL-speler te worden hadden kunnen doen ontsporen – maar net toen zijn dromen bijna onbereikbaar leken, is het alleen met de steun van zijn vrouw, Brenda en de aanmoediging van zijn familie dat Warner volhardt en de kracht vindt om de wereld de kampioen te laten zien die hij al van binnen is. American Underdog is een inspirerend verhaal dat laat zien dat alles mogelijk is als je geloof, familie en vastberadenheid hebt.”

Amerikaanse Underdog is geregisseerd door de Erwin Brothers en heeft sterren Zachary Levi, Anna Paquin, Ser’Darius Blain en Dennis Quaid en zal op 25 december in de bioscoop worden uitgebracht door Lionsgate.

By admin