Sat. May 21st, 2022


Gucci Mane heeft de videoclip gedeeld voor “Long Live Dolph”, een eerbetoon aan de overleden Memphis-rapper Young Dolph. De visual bevat foto’s van Gucci Mane met Dolph, evenals beelden van Dolph’s recente gedenkteken. Bekijk de visual, geregisseerd door Omar the Director, hieronder.

“Long Live Dolph” is de afsluiter van het nieuwe album van Gucci Mane en de New 1017 Zo ijzige kerst. Gucci Mane en Young Dolph werkten tijdens het leven van laatstgenoemde samen aan tal van nummers, waaronder ‘That’s How I Feel’, ‘Bling Blaww Burr’ en ‘Go Get Sum Mo’. Daarnaast hebben Gucci Mane en Dolph de samenwerking uitgebracht Oost-Atlanta Memphis in 2013.

Young Dolph werd op 17 november doodgeschoten. Een straat in Memphis werd onlangs omgedoopt tot Adolph “Young Dolph” Thornton, Jr. Avenue ter ere van de rapper.

Lees “Remembering Young Dolph, a Rapper of Uncommon Vrijgevigheid” op de Pitch.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.By admin