Tue. May 17th, 2022


Het volgende bericht bevat SPOILERS voor de seizoensfinale van Hawkeye.

Na al het gedoe en vechten, vindt Hawkeye eindelijk dat allerbelangrijkste horloge waar hij het hele seizoen naar op zoek was. Hij geeft het terug aan zijn vrouw Laura – die ziet dat het een SHIELD-logo en het nummer 19 heeft. In Marvel Comics is SHIELD’s Agent 19 Mockingbird, die in die strips met Hawkeye in de Avengers werkte. Later waren ze zelfs een tijdje getrouwd. Betekent dat dat Laura vroeger Mockingbird was? Het lijkt zo – hoewel er was een ander Spotlijster op de Agenten van SHIELD Tv-show, die zich in het Marvel Cinematic Universe had moeten afspelen. Zoooo… we weten het niet zeker.

We ontrafelen dat mysterie en gaan door alle Marvel-paaseieren en referenties in de Haviksoog finale in onze nieuwe video. We laten zien hoe deze versie van Kingpin verschilt van die in Waaghals, de connecties met Echo’s relatie van Marvel Comics, en de shoutout naar Mierenman. Bekijk ze hieronder allemaal.

Als je die video leuk vond over alle paaseieren in de seizoensfinale van Haviksoog, bekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief onze samenvatting van Netflix’s Waaghals serie, alle paaseieren in aflevering 5 van Haviksoog, en onze theorie waarom Kingpin Hawkeye dood wilde hebben. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Spider-Man: Geen weg naar huis draait nu in de bioscoop. Het volledige seizoen van Haviksoog wordt nu gestreamd op Disney+.

Meld je hier aan voor Disney+.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin