Sat. May 21st, 2022


Hoofd van de klas, afgelast, hbo max, één seizoen

Het lijkt erop dat er gewoon niet genoeg mensen geïnteresseerd waren in een reboot van de sitcom uit de jaren 80 Hoofd van de klas. HBO Max heeft besloten de serie na slechts één seizoen te annuleren. Het nieuws komt iets meer dan een maand nadat het volledige eerste seizoen van 10 afleveringen beschikbaar kwam op de streamer.

Een reden voor de annulering werd niet gegeven, maar ik vermoed dat de show niet de abonnees bracht waar HBO Max op hoopte. De serie kreeg ook alleen maar goede recensies (67% op Rotten Tomatoes) en leek geen echte interesse te wekken bij de massa. Ik zal eerlijk tegen je zijn, ik wist niet eens dat de serie in première ging op het platform totdat ik dit verhaal deed. Een woordvoerder van HBO Max zei het volgende over de annulering:

“We gaan niet verder met een tweede seizoen van” Hoofd van de klas. We waren dankbaar om met Bill, Amy en Seth samen te werken om zo’n iconische serie terug te brengen, en we danken hen en de geweldige cast voor hun harde werk en toewijding.”

Hoofd van de klas was gebaseerd op de gelijknamige sitcom die oorspronkelijk liep van 1986-1991. De show draait om een ​​groep overprettige middelbare scholieren die hun grootste uitdaging aangaan – een leraar, Alicia Gomez (Isabella Gomez), die wil dat ze zich minder op cijfers concentreren en meer op het ervaren van het leven. De serie heeft ook hoofdrollen voor Jorge Diaz, Jolie Hoang Rappaport, Gavin Lewis, Dior Goodjohn, Brandon Severs, Adrian Matthew Escalona en Katie Beth Hall, met de originele serie Robin Givens gastrollen naast Christa Miller. Givens reprised haar rol als Darlene Hayward.

Ben je verdrietig om te zien? Hoofd van de klas Gaan?

By admin