Tue. May 17th, 2022


Er kan er maar één zijn, en die is Henry Cavill, als The Witcher star is klaar om de aanstaande reboot van fantasy action-adventure te leiden Hooglander. Cavill, die zijn ster snel heeft zien stijgen sinds zijn titulaire rol in Zack Snyder’s Man van staal, is de perfecte keuze als de onsterfelijke krijger volgens Hooglander regisseur Chad Stahelski, die de acteur nu heeft geprezen om zijn vermogen om te transformeren van een “jonge, levendige ziel” naar een “oude, wijze ziel”.

“Henry heeft duidelijk de lichamelijkheid, maar dat betekent niet veel als je niet ook de empathie kunt dragen van een personage dat 500 jaar heeft geleefd, en ik had iemand nodig die beide kon doen. De boog van het personage beslaat honderden jaren en hij wordt veel verschillende persoonlijkheden, die allemaal de tijdlijn van zijn emotionele groei verlengen.Toen tijdens onze eerste ontmoeting werden mijn vermoedens bevestigd: Henry begon meteen te rommelen met het idee van de last van onsterfelijkheid en je kon in zijn ogen zien dat hij dat kan transformeerde zichzelf van een jonge, levendige ziel in een oude, wijze ziel. Hij had deze combinatie waar ik door gefascineerd was.”

John Wick regisseur Chad Stahelski zal aan het roer staan ​​van de reboot, die naar verwachting het verhaal zal vertellen van Connor MacLeod, die een van een aantal onsterfelijken is die wordt bekrachtigd door een energie genaamd de Quickening en alleen kan sterven als hij wordt onthoofd. Afgezien van zijn fysieke inzet en oude ziel, is Cavill ook een grote fan van de Hooglander eigendom, iets dat Stahelski nog meer naar de acteur trok.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

“Het andere dat je kon zien was zijn echtheid – hij houdt echt van het pand en houdt van wat hij denkt dat hij ermee kan doen, en wanneer een acteur dat niveau van passie heeft, krijg je iets unieks. En tot slot – jij Ik heb hem ontmoet, weet je – na 10 minuten heb je zoiets van: ‘Hij is cool, ik wil met deze man omgaan.'”

De ontwikkeling van een Highlander-reboot is aan de gang sinds 2008, met Rode kennisgeving ster Ryan Reynolds aanvankelijk in de rij om het project te leiden. Hoewel de plot van de film naar verwachting vergelijkbaar zal zijn met de cultklassieker uit 1986, bood Stahelski onlangs enig inzicht in zijn benadering van het materiaal, waarbij hij zijn kijk beschreef als een “meer in de realiteit gefundeerde kijk” in vergelijking met de originele films en tv-show, en onthullend dat het “waarschijnlijk een beetje meer als een moderne tragedie zal spelen.” De reacties op Henry Cavill als The Highlander waren overweldigend positief, en de uitleg van Stahelski zal fans waarschijnlijk nog enthousiaster maken om de Justice League ster zwaait met een zwaard in deze geheime strijd van onsterfelijken.

Tot die tijd is Henry Cavill bezig om weer een fantastisch avontuur te leiden in The Witcher, met het tweede seizoen van de Netflix-show die naar verwachting op 17 december 2021 wordt uitgebracht. Het tweede seizoen begint direct na het einde van seizoen 1 waarbij Geralt gelooft dat Yennefer is omgekomen in de strijd, wat hem ertoe brengt Ciri naar Kaer Morhen te brengen, waar hij werd opgevoed en opgeleid om een ​​Witcher te zijn. Dit komt tot ons van The Hollywood Reporter.


sonic-2-knuckles-2
Heeft de regisseur van Sonic the Hedgehog 2 met opzet het ontwerp van Knuckles gelekt?

De look van Knuckles in Sonic the Hedgehog 2 werd al vrij vroeg in de productie ‘gelekt’, maar dit kan altijd al het plan zijn geweest.

Lees volgende


Over de auteur

By admin