Sat. May 21st, 2022



Het vakantieseizoen is die prachtige tijd van het jaar waarin gezinnen hun verschillende tradities vieren. Of het nu een religieus of een familiegebruik is, dit is de tijd van het jaar waarin mensen samenkomen en jaarlijkse activiteiten vieren.

In het huishouden van Peterson was een van mijn favoriete tradities onze reis naar New York City tijdens de kerstperiode. We zouden de trein nemen naar Grand Central, gaan winkelen, een lekkere maaltijd eten, de boom in Rockefeller Center bekijken en natuurlijk een show zien. Als ik terugkijk op die reizen, realiseer ik me nu dat ze me niet alleen de kans gaven om enkele van de beste artiesten op Broadway te zien, maar ook de bron is van mijn liefde voor alles wat met theater te maken heeft. Daarom draag ik die traditie tot op de dag van vandaag uit met mijn eigen familie en vrienden.

Het begon met de Radio City Kerst Spectaculair. Ik kan me geen betere manier voorstellen om een ​​kind kennis te laten maken met live theater dan voor de eerste keer Radio City Music Hall binnen te lopen. Voor een volwassene is de plaats enorm, dus stel je het voor door de ogen van een 9-jarige. Toen ik de Rockettes zag, dat aanstekelijke “New York at Christmas”-liedje hoorde en kunstschaatsers over het podium zag schaatsen, was ik verkocht.

Wat begon met Radio City Music Hall werd toen het Theater in Madison Square Garden met Een kerstlied. Toen ik onlangs naar een opgeslagen Playbill keek, merkte ik dat ik die dag de vroege carrières van Emily Skinner en Christopher Sieber had gezien.

De volgende jaren zouden shows bevatten zoals: Verdomde Yankees en me kennis te laten maken met de mammoet die de Marriott Marquis is, Jekyll & Hyde, Ragtime enzovoorts.

Ik kan eerlijk zeggen dat als deze reizen er niet waren geweest, ik nooit auditie zou hebben gedaan voor mijn toneelstuk in de zevende klas. Toen ik zag wat er op het podium gebeurde, het gevoel kende dat ik kreeg bij het kijken naar deze ongelooflijke artiesten, wilde ik daar deel van uitmaken. En wat begon met dat toneelstuk van groep 7, is uitgegroeid tot meer dan 20 jaar in een of andere hoedanigheid betrokken zijn bij theater.

Nu, met een eigen gezin, gaat die traditie verder. Ik kan niet wachten om de reactie van mijn zoon te zien wanneer hij Radio City voor het eerst ziet.

Dus of je nu de stad in gaat om een ​​show te zien of aan tafel zit met Trivial Pursuit, familietradities zijn ongelooflijk belangrijk. Je weet nooit wat ze kunnen inspireren.

By admin