Sat. May 21st, 2022


Alle focus van de pre-release hype voor Spider-Man: Geen weg naar huis is volledig gericht op de terugkerende schurken van de film, zoals Alfred Molina’s Doctor Octopus en Willem Dafoe’s Green Goblin, en de aanhoudende geruchten (of wanhopige hoop van fans) dat Tobey Maguire en Andrew Garfield’s Spider-Men in de film zullen verschijnen. Maar mensen lijken een heel groot deel van de film over het hoofd te zien: Doctor Strange is ook een groot deel van het verhaal – en de gebeurtenissen leiden rechtstreeks naar Doctor Strange en het multiversum van waanzin volgend jaar.

Dus wat doet Dr. Strange in? Geen weg naar huis, en hoe wordt het ingesteld? Multiversum van waanzin? Dat is het onderwerp van onze nieuwste Spider Man (en Dokter Vreemd) video hebben we een theorie naar voren gebracht over hoe de twee films met elkaar verbonden zijn, en waarom Doctor Strange een nieuwe TVA-achtige organisatie zou kunnen samenstellen om het Marvel Cinematic Universe te beschermen tegen alle verschillende andere alternatieve realiteiten. Bekijk het hieronder:

Als je die video leuk vond over de verbindingen tussen Geen weg naar huis en Multiversum van waanzin, bekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief onze kijk op of Geen weg naar huis‘s schurken zijn eigenlijk varianten, de mysterieuze identiteit van de zes leden van de Sinister Six in Geen weg naar huis, en onze blik op waar Venom zou kunnen opduiken in de film. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Spider-Man: Geen weg naar huis is gepland om te openen in de theaters op 17 december.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin