Tue. May 17th, 2022


Het volgende bericht bevat belangrijke SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home. Het is de bedoeling dat je het leest nadat je de film hebt gezien en je een uur hebt zitten discussiëren met je vrienden over hoe deze spreuk werkt.

Marvel en Sony behandelden alles in Spider-Man: Geen weg naar huis als spoiler. Ze hebben de titel niet onthuld – alleen de titel! – maanden en maanden, en ze hebben zelfs nooit erkend dat oude Spider-Man-schurken terugkwamen voor de film totdat de eerste trailer afgelopen zomer verscheen. En dat hebben ze misschien alleen maar gedaan omdat Alfred Molina tijdens een interview bevestigde dat hij in de film zat.

Vrijwel het enige deel van de film dat ze niet gedaan verstoppen vanaf het begin was de rol van Doctor Strange. Vanaf de vroege stadia was het bekend dat Benedict Cumberbatch een sleutelrol zou spelen in de film, en clips en teasers vormden het uitgangspunt: nadat de wereld ontdekt dat Peter Parker Spider-Man is aan het einde van Spider-Man: Ver van huis, vraagt ​​hij Strange om de wereld zijn geheim te laten vergeten. Maar Strange’s spreuk werkt niet en in plaats daarvan begint hij personages als Molina’s Doctor Octopus het Marvel Cinematic Universe in te zuigen.

De spreuk van Strange is eigenlijk slechts een middel om een ​​doel te bereiken; het verhaal excuus om al deze vintage te krijgen Spider Man personages uit andere filmuniversums in Geen weg naar huis. Het is niet de bedoeling dat je te diep nadenkt over de details ervan. als jij doen Als je erover nadenkt, vraag je je misschien af ​​hoe de spreuk werkt en of de regels in de film overeenkomen met wat we op het scherm zien. Dat heb ik zeker gedaan – en daarom heb ik dit stuk samengesteld dat (denk ik?) precies uitlegt wat er moest gebeuren, wat er in plaats daarvan gebeurt, waarom het gebeurt en of de logica van alles werkt. (Over het algemeen wel – met één belangrijke uitzondering die een legitiem plotgat kan zijn.)

Hoe Doctor Strange’s Spider-Man: Geen weg naar huis Spelling werkt

Spider-Man: Geen weg naar huis draait nu in de bioscoop.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin