Sat. May 21st, 2022


Met Keanu Reeves die deze week terugkeert naar de bioscoop en HBO Max als een van zijn kenmerkende personages De Matrix-opstandingen, vraag je je misschien af: hoe is de staat van de John Wick franchise? We hadden gehoord dat er een Hoofdstuk 4 gepland in de langlopende franchise over ‘s werelds dodelijkste hondenliefhebber, maar het kwam langzaam op gang. Het was aanvankelijk gepland voor een release in mei 2021, maar werd om verschillende redenen teruggedrongen (waaronder, zogenaamd, het werk van Reeves aan De Matrix-opstandingen).

Daarna zou de film in mei 2022 uitkomen. Maar Lionsgate, die de film distribueert, John Wick films, heeft zojuist een nieuwe teaser voor de film uitgebracht, waarin wordt aangekondigd dat de huidige releasedatum van de film ruim een ​​jaar verwijderd is. De film zal nu (hopelijk) op 24 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

John Wick: Hoofdstuk 4 zal ophalen waar John Wick: Hoofdstuk 3 — Parabellum gestopt. Naast Reeves als John Wick, wordt verwacht dat de film ook Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ian McShane zal schitteren. Nieuwe leden van de cast zijn onder meer actiesterren Donnie Yen en Scott Adkins, wat een behoorlijk spannende thriller zou moeten opleveren. Het script is geschreven door Michael Finch en Shay Hatten, die samen schreven: Hoofdstuk 3.

De film is geregisseerd door Chad Stahelski, die de leiding had over de drie vorige John Wicks ook. Leuk weetje: voordat hij regisseur werd, was Stahelski de stuntdubbel van Keanu Reeves op het origineel Matrix. En je kunt Tsjaad zien in De Matrix-opstandingen de kleine maar belangrijke rol spelen van … Tsjaad. Hé.

Elke Steven Spielberg-film, gerangschiktBy admin