Sat. May 21st, 2022


Christopher Smart op de kerstshow van Mangled Yarn, It’s A Wonderful Life

Onze nieuwste gast op The Everything Theatre Podcast is Christopher Smart van Mangled Yarn Theatre. Vorig jaar om deze tijd kwamen ze uit Elke keer als er een bel gaat, hun “prequel” op de kerstklassieker, Het is een prachtig leven. Het was een show waar we dol op waren toen we hem online beoordeelden, dus toen we hoorden dat ze dit jaar It’s A Wonderful Life opvoeren, zowel persoonlijk als on-demand (op te nemen op kerstavond), leek het een geweldige kans om met hen over beide shows, hun associatie met The Place Theatre in Bedfont en wat ze volgend jaar misschien nog meer van plan waren.

En als een toegevoegde bonus werden we, net als Christopher, getrakteerd op het gezelschap van zijn vijf maanden oude puppy die een of twee keer een gastoptreden maakt!By admin