Tue. May 17th, 2022


Interview door Rosamaria Kostic Cisneros.

Leden van een Roma-familie wonen in verschillende delen van Europa wanneer de lockdown begint. Ze kunnen alleen communiceren via videochat en krijgen te maken met verliezen en uitdagingen in hun geïsoleerde leven. Conflicten en geheimen worden ook onthuld. Het lijkt erop dat alleen magie kan helpen. Deze vier verhalen zijn gebaseerd op zowel echte verhalen van Roma die in verschillende Europese landen opgesloten zitten als de persoonlijke verhalen en improvisaties van de artiesten. Dit stuk is gemaakt uit het thuisland van de kunstenaar en de artiesten waren alleen verbonden via internet en hun gemeenschappelijke passie voor theater.

Aanhanger voor Europese familie

Met: Sonia Carmona Tapia, Lucia Lakatos, Richard R. O’Neill, Sebastiano Spinella, Tamás Szegedi
Schrijver: Richard R. O’Neill
Co-schrijvers: Sonia Carmona Tapia, Lucia Lakatos, Richard R. O’Neill, Sebastiano Spinella, Tamás Szegedi, Jaime E. Vicent Bohórquez
Regisseur: Rodrigó Balogh, Márton Illés
Cameraman en editor: Illés Péter
Talen: Engels
Ondertitels: EngelsBy admin