Tue. May 17th, 2022


Interview door Rosamaria Kostic Cisneros.

Hoe ervaren wij ons zorgstelsel? Hoe gênant is het om maar te wachten en te wachten als we ziek en kwetsbaar zijn? Wat zijn onze ervaringen of stereotypen van Roma, verslaafden of extremistische jongeren die onze buren in een wijk zouden kunnen zijn. Het gezondheidszorgsysteem heeft veel zwakke punten en we hebben allemaal minstens één horrorverhaal. Maar bekijk deze vraag eens vanuit een andere hoek: laten we eens kijken wat we voor de verandering kunnen doen! Het toneelstuk van Independent Theatre Hungary toont verschillende standpunten over gezondheidszorg en het samenleven in het algemeen om de aandacht te vestigen op het belang van actie.

Aanhanger voor slordig

Regisseur: Rodrigó Balogh
Dramaturg: Martin Elia
Artiesten: Balázs Barbara, Godó Irén, Katalin Godó, Dániel Lakatos
Assistenten: Judit Kőszegi, Gyula Antal Horváth
Talen: Hongaars
Ondertitels: EngelsBy admin