Mon. May 16th, 2022


Freddie Valdosta vertelt over haar OCS en hoe het Flip The Switch heeft gevormd

We kwamen tegen Kleine Bonsai‘s Freddie Valdosta wanneer haar show, Knop om zetten, uitgevoerd als onderdeel van De schrik voor Kerstmis; een verzameling korte horrortoneelstukken samengesteld door Harpy Productions en Danse Macabre en slechts één nacht in The Space uitgevoerd.

Flipping The Switch heeft ons niet alleen weggeblazen, het was ook geliefd bij de rest van het publiek die het de beste van de avond uitkozen. Dus we waren erg opgewonden toen Freddie ermee instemde om met ons mee te praten over de show, hoe deze werd geïnspireerd door haar eigen gevechten met OCD en wat ze nog meer van plan was. Ze vond ook tijd om toe te geven dat ze fanfictie voor tieners heeft geschreven, hoewel we het (nog) niet online hebben kunnen vinden, tot haar grote opluchting vermoeden we.

Little Bonsai heeft ook een video van de show beschikbaar gemaakt, die je kunt bekijken op YouTube. Merk op dat dit op de avond is opgenomen met alleen een smartphone en dus niet van professionele kwaliteit is. Het is echter nog steeds een goede gelegenheid om dit interessante korte stuk te zien en te begrijpen waar we het in het interview over hadden.

Je kunt de genoemde podcast ook hier beluisteren: Plaguetown-podcast: aflevering van Alan RIckman

We zijn van plan om uit te kijken voor toekomstig werk van Freddie en dus houden we je op de hoogte.

Het bericht Interview: OCS veranderen in geweldig theater verscheen eerst op Everything Theatre.

By admin