Sat. May 21st, 2022


James Cameron, Avatar 2, Edie Falco

James Cameron’s Avatar sequels hebben lang op zich laten wachten. De originele film werd uitgebracht in 2009 en bracht wereldwijd een record van $ 2,8 miljard op. Het duurde niet lang voordat een reeks sequels werd aangekondigd en James Cameron onlangs sprak met Wekelijks amusement over de gekke reis die het kostte om te brengen Avatar 2 tot leven.

Na zoveel jaren onderzoek te hebben gedaan naar nieuwe technologieën en fotograferen, zijn we nog een heel jaar verwijderd van de release van Avatar 2, en James Cameron is de eerste om toe te geven dat het “soort noten,” dat zeggen “als Avatar niet zoveel geld had verdiend, zouden we dit nooit doen – omdat het een beetje gek is.” James Cameron deelde een handvol foto’s van de set van Avatar 2 evenals een stuk concept art, die je hieronder allemaal kunt bekijken.

James Cameron, Avatar 2
Avatar 2, James Cameron
Avatar 2, James Cameron
Avatar 2

Als je niet kon zien aan alle gigantische watertanks (een tank van 900.000 gallon werd speciaal gebouwd voor de productie), dan was een groot deel van de Avatar 2 en 3 zal plaatsvinden in en rond de oceaan van Pandora. Fotograferen in echte watertanks bleek een uitdaging te zijn, aangezien het proces voor het vastleggen van prestaties dat bij de eerste werd gebruikt Avatar film werkte niet onder water. Er werd een nieuwe methode van motion capture onder water ontwikkeld, maar James Cameron zei dat zijn collega’s er echt op aandrongen om die scènes vast te leggen “droog voor nat’ waarbij de acteurs aan snoeren hangen.

Ik zei: ‘Het gaat niet werken. Het zal er niet echt uitzien.’ Ik liet ze zelfs een test uitvoeren, waarbij we droog voor nat vingen, en vervolgens vingen we in water, een ruw niveau van onze in-water-vangst. En het kwam niet eens in de buurt.

Uiteindelijk krijgt James Cameron altijd zijn zin. 14 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film, Avatar 2 zal Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana) een gezin vinden, maar wanneer de Resources Development Administration (RDA) terugkeert naar Pandora, wordt het gezin gedwongen naar het rif te vluchten. Ondanks het vertrouwen van James Cameron in de wereld die hij heeft gecreëerd, is hij zich er maar al te goed van bewust hoeveel het theatrale landschap is veranderd sinds de release van de eerste film. “Het grote probleem is: gaan we verdomd geld verdienen?‘ zei Cameron. “Grote, dure films moeten veel geld verdienen. We bevinden ons in een nieuwe wereld post-COVID, post-streaming. Misschien die [box office] cijfers zullen nooit meer worden gezien. Wie weet? Het is allemaal een grote worp van de dobbelstenen.

Avatar 2 zal in de bioscoop komen 16 december 2022, gevolgd door Avatar 3 Aan 20 december 2023, Avatar 4 Aan 18 december 2026, en Avatar 5 Aan 22 december 2028.By admin