Mon. May 16th, 2022


Ik denk dat veel daarvan kan worden toegeschreven, ik ben een soort hoer voor repetities en alle verkenningen. Het maakt mij niet uit of het binnen het budget valt of niet, we doen het in het geheim. Het maakt me niet uit, ik haal je wel op, wat maakt het uit, we doen FaceTime. Ik zal het zelf doen. Dus elke dag zouden Molly en of Moises in mijn kamer zijn aan het einde van de opnames, of zelfs voordat we de opnames maakten, en we zouden de avond ervoor de scènes van de volgende dag doornemen. En vaak vroeg ik om de toekomstige scènes. “Hé, laten we de scène doornemen, want deze schiet op donderdag, en deze schiet volgende week op woensdag, tenzij dat beweegt.” Maar laten we het daar eens over hebben. Zorg er gewoon voor dat we de stroom krijgen en dingen die we leren en zo, want Moises zou ook dingen doen. Maar met Molly en ik zouden we gaan zitten, we zouden het leven inhalen en repeteren, en een dialoog aangaan en gewoon openlijk verkennen. En op dat moment had ik al zoveel doorgaande lijnen. De bal kunnen gooien met Molly is gewoon een geschenk. Met zulke actrices wil je graag werken. Ze is magisch. Letterlijk, als ze actie noemen, kijk je haar gewoon in de ogen, je bent gewoon genomen. Ze heeft jou gewoon.

Ik krijg het gevoel voor beide karakters dat je zo goed bent op het ene gebied van het leven en niet zozeer op een ander gebied van het leven. En dus vertel me een beetje over hoe je je karakter zou omschrijven.

Hij doet gewoon wat hij doet om zo goed mogelijk te komen in de staat waarin hij zich bevindt. Hij besteedt niet echt aandacht aan die staat totdat hij een keuze heeft gekregen.

Maar ik denk dat hij er dol op is.

Hij is er dol op. Maar hij speelt ook een hand waarvan hij wist dat hij die zou krijgen, hij wist alleen niet zeker wanneer hij die zou krijgen. En dan krijgt hij het op het einde. Maar er is een grote mate van trots dat dit kind dat ik heb begeleid en geïnspireerd zich als een zoon voelt. Als ik ooit een zoon had gehad, zou hij het zijn. Zoals mijn geestenzoon, of mijn erezoon, of hoe je het ook wilt noemen. Het is iets om toe te juichen en voor te juichen. Daar kijk ik dus naar uit. Wie weet, misschien word ik wel een soort paardentrainer of een agent of zoiets. Ik weet het niet echt. Ik denk dat hij op dit moment een paar dagen nodig zou hebben om zijn wonden een beetje te likken.

Hij houdt duidelijk van die omgeving. Maar hij houdt er duidelijk van om over de finish te komen. En dat is moeilijk om op te geven.

Maar de lont is aangestoken voor zijn ALS en dat soort dingen die beginnen. Het zal niet beter worden; het wordt alleen maar erger.

En dat is zo’n krachtige metafoor. Voor ons allemaal brandt er altijd een zekering. En je moet altijd het beste maken van de tijd die je hebt. Er is een scène in de film, waar je een heel moeilijk en teleurstellend gesprek hebt met je ex. Ik zou graag wat horen over hoe jullie je daarop hebben voorbereid.

By admin