Mon. May 16th, 2022John 5 en The Creatures gaan in 2022 met hun show op pad, aangezien ze een headliner-tocht hebben aangekondigd die “The Sinner Tour” wordt genoemd. De Rob Zombie-gitarist en zijn band worden bij geselecteerde shows ondersteund door The Haxans.

De springrun begint op 21 april in Roseville, Californië, en wordt afgesloten met een set op 21 mei op het Welcome to Rockville-festival in Daytona Beach, Florida. John 5 en The Creatures zullen ook twee shows voor Fozzy openen in het midden van de lenteuitstap, en hebben ook een handvol headliner-optredens in Canada en New York City gepland voor juli. Tickets voor de meeste shows gaan vrijdag (17 december) in de verkoop via Ticketmaster.

Onderweg zal John 5 delen van zijn nieuwste soloalbum uitvoeren, Zondaar, die in oktober arriveerde. De eerste single van de set, ‘Que Pasa’, bevat een gastoptreden van Megadeth-frontman Dave Mustaine.

The Haxans gaat open op 15 van de tourstops. Het gothic-duo bestaat uit New Years Day-frontvrouw Ash Costello en Rob Zombie-bassist Piggy D.

“Ik ben zo opgewonden om op pad te gaan en oude vrienden en nieuwe vrienden te zien,” zei John 5 in een persbericht. “Ik ben zo opgewonden door de reactie op de release van Zondaar, Ik kan niet wachten om het podium op te gaan en de nummers voor het eerst echt tot leven te brengen met mijn fans.”

Hij voegde eraan toe: “Het wordt zo leuk om The Haxans mee te nemen op deze tour. Hun briljante ‘monsterparty’-energie zal een perfecte opener zijn voor mijn waanzinnige show. Deze tour gaat heel leuk worden. Mis het niet!”

Bekijk de volledige lijst van John 5 en The Creatures-datums hieronder.

John 5 and the Creatures 2022 Tourdata:
04/21 — Roseville, CA @ Goldfield Trading Post *
04/22 — Garden Grove, CA @ Garden Grove Amfitheater *
04/23 — Las Vegas, NV @ Vamp’d *
04/24 — San Diego, CC @ steen voor steen *
04/26 — Albuquerque, NM @ Sunshine Theater *
04/28 — Austin, TX @ Kom en neem het live
04/29 — Houston, TX @ Warehouse Live ^
04/30 — San Antonio, TX @ The Rock Box ^
05/04 – Belvidere, IL @ Apollo Theater *
05/05 — Joliet, IL @ The Forge *
05/06 — Flint, MI @ Machinewerkplaats *
05/07 – Pittsburgh, PA @ Jergel’s *
05/08 — Sellersville, PA @ Sellersville Theater *
05/11 — Poughkeepsie, NY @ The Chance *
05/12 – New Bedford, MA @ The Vault *
13-05 — Derry, NH @ Tupelo Music Hall *
14/05 — Hartford, CN @ Webster Underground *
05/15 — Annapolis, MD @ Ram’s Head op het podium *
05/18 — Winston-Salem, NC @ The Ram Kat
20-05 — Atlanta, GA @ Vinyl
05/21 — Daytona Beach, FL @ Welkom bij Rockville
06/07 – Montreal, QC @ Foufounes Electriques
07/07 — Ottawa, ON @ Brass Monkey
07/08 — Toronto, ON @ Lee’s Palace
07/09 — New York, NY @ Iridium
07/10 — New York, NY @ Iridium
07/11 — New York, NY @ Iridium

* = met de Haxans
^ = ondersteuning van FozzyBy admin