Mon. May 16th, 2022


Kasablanca kwam in 2020 op het toneel met hun hoogtepunt Menselijk leren EP (Armada-muziek). Nu gaat de mysterieuze techno-outfit naar het mau5trap-label van deadmau5 voor hun nieuwste 2-track-aanbod. Hun Cronus/Volition project is nu beschikbaar op alle platforms en is een sonisch aanbod van immense technische bekwaamheid.

Kasablanca’s muzikale identiteit komt voort uit het gebruik van melodische retro texturen in combinatie met de ritmische fundamenten van house en techno. Het paar vermengt genres en invloeden als RUFUS DU SOL, Eric Prydz & ARTBAT met de houding van acts als Justice en Kavinsky om een ​​geheel eigen geluid te creëren.

Cronus/Volition is een zinderende 2-track release gecentreerd rond de analoge synth-beheersing van het paar. Gebruikmakend van frisse techno met elementen van edgy house, Kasablanca’s Cronus/Volition is een meeslepende, door clubs doordrenkte edelsteen.

Bekijk Cronus/Volition waar je je muziek ook streamt hier, of vind het hieronder op Spotify.

By admin