Tue. May 17th, 2022


Het snelgroeiende Marvel Cinematic Universe heeft al een indrukwekkende selectie van A-lijsttalent, maar het valt op dat Keanu Reeves nog nooit een stap in een Marvel-film heeft gezet. In een recent interview met ComicBook.com echter, De Matrix-opstandingen star bevestigde dat hij en Marvel-hoofd Kevin Feige zijn gaan zitten om mogelijke toekomstige betrokkenheid bij Marvel Studios te bespreken.

Toen hem werd gevraagd of hij en Feige een Marvel-personage voor hem hebben gevonden om te spelen, antwoordde Reeves: “Dat hebben we nog niet. We hebben elkaar ontmoet, en [Kevin Feige]het is een coole kat. Ja. Maar nee, we hebben niets, we moeten iets vinden.” Het antwoord van Reeves laat het lijken alsof er een goede kans is dat de hoofden van Marvel uiteindelijk een rol zullen vinden die bij hem past. Of dat een held of een schurk is, valt nog te bezien.

Vorige maand, tijdens een video AMA met Esquire, Reeves gaf een soortgelijk gevoel toen hem werd gevraagd of hij op een bepaald moment lid wilde worden van de MCU. “Is het niet groter dan een universum? Het is bijna een multi-couplet, het is een ‘Marvel-couplet’. Weet je, het zou een eer zijn. Sommige echt geweldige regisseurs en visionairs, en ze doen iets wat nog nooit iemand heeft gedaan,” zei hij. “In die zin is het bijzonder, qua schaal, ambitie, productie. Dus het zou gaaf zijn om daar deel van uit te maken.”

Hoewel het enige tijd kan duren, klinkt het alsof Reeves zeker op weg is om lid te worden van de MCU. Tot die tijd kunnen we hem zien schoppen De Matrix-opstandingen, die op 22 december in de bioscoop en op HBO Max te zien is.

Elke Marvel Cinematic Universe-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Het begon met Ijzeren man en het is sindsdien voortgezet en uitgebreid. Het is het Marvel Cinematic Universe, met 27 films en het tellen. Maar wat is het beste en het slechtste? We hebben ze allemaal gerangschikt.By admin