Mon. May 16th, 2022De Gevolg Shop brengt je vakantie vrolijkheid en vakantiedeals met onze grootste uitverkoop van het jaar! Van 11 tot en met 26 december bieden we tot 50% korting op al onze op maat gemaakte kleding, maskers, CBD en Delta-8-producten in de hele winkel.

Ten eerste zijn al onze nieuwste collecties en T-shirts nu 20% korting. Dat omvat onze extra comfortabele geborduurde hoodies, stijlvolle tie-dye beanies, de rockende Hell’s a Beach hoodies en T-shirts, en onze volledige Wavvy-collectie met T-shirts, crop-tops en sweatshirts. Plus, alle GWAR Bud of Gods-kleding, Punk Is Dead, Stanning BTS, en Radiate Positivity-t-shirts zijn ook 20% korting!

Al onze originele maskers — zoals het bestverkochte Chevron-ontwerp, de limited edition Gevolg logo-masker en het Bolt-masker – zijn allemaal beschikbaar met 50% korting! Bekijk de luxe looks zoals de Geometric en Seven Treasures-maskers, of naar de popcultuur verwijzende ontwerpen zoals de Beverly Hills Plaid en Home for the Holidays-maskers.

Je kunt ook alles krijgen in onze populaire Protect Live Music-lijn — inclusief ons PLM Livestream Lineup-shirt, de PLM-hoodie en onze twee T-shirts met lange mouwen — allemaal met 30% korting! Onze collectie geborduurde mutsen met en zonder boeien is ook met 30% afgeprijsd.

Op zoek naar een chillere vakantie? Koop een van onze Flower Lab- en GWAR Bud of Gods CBD- en Delta-8-producten voor 20% korting. Probeer GWAR’s Delta-8-tincturen, vape-cartridges en gummies, of bekijk de Bud of Gods CBD-hennepbloem en pre-rolls. Daarnaast is er het ruime assortiment Flower Lab pre-rolls — inclusief een proefpakket! — Chill Pills en balsem, plus de KOAST CBD en CBD+Delta-8 gummies.

Bovendien krijgen al onze GWAR Bud of Gods-accessoires 20% korting. Stickers, rolling trays, grinders, dugouts – het is allemaal te koop!

Maak je klaar om die kousen te vullen en bekijk alle items die te koop zijn bij de Gevolg Winkel nu!By admin