Mon. Jan 24th, 2022


Marvel Studios-baas Kevin Feige prees de feestelijke sfeer van de aankomende Disney+-serie, Haviksoog, die zichzelf omschrijft als gepassioneerd over Kerstmis en gepassioneerd door de vertelmogelijkheden die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Na bevestiging dat ja, IJzeren Man 3 in feite een kerstfilm is, plaagde Feige de klassieke, vrolijke escapade die Clint Barton zal ondernemen in zijn eerste zelfstandige avontuur.

“[‘Iron Man 3’] kwam uit in de zomer. Dit is leuk omdat het een kerstverhaal is dat zich afspeelt tijdens de feestdagen. Het is ook gebaseerd op vroege discussies over een beperkte tijdsperiode, over het plaatsen van een serie in — niet helemaal realtime — maar in wezen in een periode van zes dagen, zes afleveringen, zes dagen. Zal Clint met Kerstmis thuiskomen? Dat was leuk en een verademing na wereldbeëindigende inzetten en Celestials die uit planeten en multiversum-shenanigans barsten. Dit is, net als Hawkeye zelf, een geaarde, op families gebaseerde show.”

Er is veel ophef gemaakt over het kleinschalige verhaal dat in Haviksoog, met de actie op straatniveau die een verfrissende verandering maakt van alle wereldbeëindigende, multiversale waanzin die het Marvel Cinematic Universe de afgelopen jaren heeft bezaaid. De toevoeging van Kerstmis is echter iets waar Kevin Feige nog meer enthousiast over is, waarbij de feestelijke setting een centrale rol speelt in de Disney+ show.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

“Ik heb altijd van films of shows of specials gehouden die tijdens de feestdagen plaatsvinden. Ik denk dat er een verhoogde hoeveelheid emotie en een verhoogde hoeveelheid conflicten en spanning kan optreden in dit glorieuze seizoen. Ik heb altijd eerlijk gekeken voor kansen [like that]. We hebben een ‘Guardians of the Galaxy’-vakantiespecial aangekondigd, die al vier jaar letterlijk in de maak is. Deze show is nu opgekomen en eerder verschenen, hoewel ik dacht dat ‘Guardians’ als eerste zou uitkomen. Ze zijn eigenlijk heel anders. Maar ik hou gewoon van deze tijd van het jaar vanwege de mogelijkheden om verhalen te vertellen.”

Disney+ en Marvel Studios nodigen je uit voor een onverwachte vakantie met Hawkeye, een nieuwe serie die zich afspeelt in New York City na de blip. Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Mogelijk? Misschien met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden. De twee worden gedwongen om samen te werken wanneer een aanwezigheid uit Bartons verleden veel meer dan de feeststemming dreigt te ontsporen.

Met Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als respectievelijk Clint Barton en Kate Bishop, Haviksoog speelt ook Vera Farmiga, Tony Dalton, Zahn McClarnon en Brian d’Arcy James in de hoofdrol, waarbij Fra Fee zich bij het MCU voegt als de gemene Kazi naast Alaqua Cox als Maya Lopez AKA Echo, een dove superheld die de bewegingen van een ander perfect kan kopiëren en zal binnenkort het onderwerp worden van haar eigen spin-off Disney+ serie.

Haviksoog staat gepland om de eerste twee afleveringen in première te gaan op 24 november 2021 en zal bestaan ​​uit zes afleveringen, die op 22 december worden afgesloten als onderdeel van fase vier van de MCU. Dit komt tot ons met dank aan Slash Film.


Black Widow-film geeft het stokje door aan Yelena Belova van Florence Pugh
Nieuwe Hawkeye-promo plaagt de komst van Yelena Belova van Florence Pugh

Een nieuwe Hawkeye-promo plaagt dat de grootste verrassingen nog moeten komen.

Lees volgende


Over de auteur

By admin