Mon. May 16th, 2022


Spider-Man: Geen weg naar huis verdiende al het geld tijdens het openingsweekend en bracht het publiek in vervoering met zijn live-action-afbeelding van het Multiversum, een concept waarin verschillende herhalingen van Marvel’s personages in verschillende vormen in andere universums voorkomen.

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home & de Second Chance Comic Villains (& Heroes) krijgen bijna nooit

Nu Marvel het Multiversum heeft opgericht, vonden we dat het tijd was om andere mogelijke personages uit eerdere films te bespreken die op de een of andere manier in het Marvel Cinematic Universe zouden kunnen opduiken. Dit zijn onze favorieten:

Daredevil van Ben Affleck

In het begin tot het midden van de jaren 2000 probeerden studio’s nog steeds de superheldencode te kraken. Sam Raimi’s Spider Man en, in mindere mate, die van Bryan Singer X-Men franchise, maakte de superheldenfilm plotseling een levensvatbaar product en de race was begonnen om zoveel mogelijk franchises te ontwikkelen.

Helaas waren de meeste van deze films waardeloos. Voorbeeld: 2003 Waaghals, met in de hoofdrollen Ben Affleck, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan, Colin Farrell en, ironisch genoeg, Jon Favreau. De film ziet er geweldig uit en heeft zeker zijn momenten, maar komt nooit verder dan B-filmmateriaal.

Op dit moment in de MCU zou Matt Murdock van Affleck veel plezier kunnen hebben naast Charlie Cox’ versie van hetzelfde personage en samenwerken om Vincent D’Onofrio’s onlangs opnieuw opgerichte Kingpin neer te halen.

De Ghost Rider van Nicolas Cage

Een paar jaar later verscheen Nicolas Cage als Ghost Rider in de eerste van twee slecht ontvangen films, getiteld Spookrijder en Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Op zijn zachtst gezegd zijn beide films waardeloos en verdienen ze alleen maar een kijkje dankzij Cage’s typische gestoorde optredens.

Toch zie ik Cage (en misschien Gabriel Luna’s) Agenten van SHIELD iteratie) is precies het type willekeurige cameo dat wonderen zou doen in de MCU. Natuurlijk, het zou een beetje gek zijn, maar het zou ook heel erg leuk zijn.

Het mes van Wesley Snipes

Na twee overwegend succesvolle films, Blad serie verdord na 2004’s slecht ontvangen Blade Trinity, met in de hoofdrollen Wesley Snipes, Ryan Reynolds en Jessica Biel. Aangezien het personage op het punt staat een reboot te krijgen met Mahershala Ali in de hoofdrol, zou het een geweldige manier kunnen zijn om het nieuwe personage te vestigen en het originele personage aan het moderne publiek te introduceren als Snipes op de een of andere manier weer verschijnt.

Bovendien is er een kans dat we Reynolds’ Hannibal King oog in oog kunnen zien komen met Deadpool, wat klinkt als pure waanzin.

GERELATEERD: Michael Keaton voegt zich bij de cast van DC’s Batgirl Movie

De X-Men

We blijven wachten tot de X-Men in de MCU verschijnen en nu lijkt het erop dat het Multiverse de perfecte manier is om onze favoriete familie van mutanten binnen te halen. Bovendien zou Kevin Feige ze niet hoeven te introduceren, maar zou hij Professor X van James McAvoy kunnen gebruiken als een brug tussen de MCU en de originele X-Men-franchise van Fox. Op dit moment is Hugh Jackman waarschijnlijk een beetje te oud om zijn rol als Wolverine voort te zetten, maar acteurs als Halle Berry, James Marsden en Anna Paquin zouden kunnen terugkeren als hun respectievelijke personages.

Verdorie, misschien kun je zelfs Taylor Kitsch’s Gambit of Liev Schreiber’s Sabertooth terugbrengen om ze een kans op verlossing te geven. Iedereen verdient een tweede kans!

Eric Bana/Edward Norton’s Hulk

Van iedereen op deze lijst, windt deze me het meest op. Eric Bana probeerde de Incredible Hulk in 2003 Hulk, geregisseerd door Ang Lee, terwijl Edward Norton de rol op zich nam in 2008 De ongelooflijke Hulk, maar geen van beiden kregen de kans om hun rollen in toekomstige films opnieuw op te nemen. Nu, technisch gezien, maakt Nortons personage deel uit van de MCU en bevat het zelfs een korte cameo van Tony Stark van Robert Downey Jr. (om nog maar te zwijgen van William Hurts General Ross en Tim Roths Abomination, die elk in recente MCU-films zijn verschenen ), maar dat zou je weg kunnen verklaren via de onverklaarbare regels van het Multiversum.

Wat Bana betreft, hij nam de rol van Bruce Banner/Hulk goed op zich, maar kreeg niet veel te doen in Lee’s film. Hem zien verschijnen naast Norton en Mark Ruffalo van de MCU zou heel leuk zijn, en de grote man zeker helpen om die tweede solofilm te bereiken die velen altijd al wilden.

By admin