Mon. Jan 24th, 2022


Mary J. Blige heeft de singles “Good Morning Gorgeous” en “Amazing” uitgebracht. Ze heeft ook aangekondigd dat haar volgende studioalbum heet Goedemorgen, schoonheid. De plaat wordt uitgebracht op 11 februari, twee dagen voordat ze optreedt tijdens de Super Bowl LVI halftime show in Inglewood, Californië. Bekijk de muziekvideo “Good Morning Gorgeous” (geregisseerd door Eif Rivera) en luister hieronder naar “Amazing”.

Blige schreef “Good Morning Gorgeous” met D’Mile, HER, Lucky Daye en Tiara Thomas. HER produceerde ook de single met D’Mile en draagt ​​gitaar en achtergrondzang bij.

“Amazing”, met DJ Khaled, is geschreven door Blige, Denisia Andrews, Brittany Coney, Khaled, Streetrunner, Tarik Azzouz, Willie Cobbs en Ellas McDaniels. Daarnaast produceerde Khaled het nummer samen met Streetrunner en Azzouz.

Goedemorgen, schoonheid is Mary J. Blige’s opvolger van haar album uit 2017 Kracht van een vrouw. “Het was zo leuk om aan dit nieuwe album te werken”, zegt Blige in een persbericht. “Ik ben opgewonden voor mijn fans om deze eerste twee nummers te horen om ze een voorproefje te geven van wat komen gaat. Ik ben al mijn medewerkers en partners dankbaar die met mij door dit proces hebben gelopen en nog meer dank aan mijn fans waarvan ik hoop dat ze veel plezier zullen beleven aan deze nieuwe muziek.”

By admin