Tue. May 17th, 2022


The Asylum geeft de film “Eric Roberts vs. a giant snake” Megaboa een theatrale en VOD-release op 31 decemberst, en vandaag delen we met trots de EXCLUSIEF kijk eerst naar de Megaboa aanhangwagen! Bekijk het in de insluiting hierboven.

Geregisseerd door Mario N. Bonassin (Buitenaardse verovering) naar een scenario van Alex Heerman (Airliner Sky Battle), Megaboa heeft de volgende samenvatting:

Tijdens een reis naar Colombia trekt een groep studenten het regenwoud in op zoek naar grottekeningen. Maar een ooit voor uitgestorven vijftien meter lange boa constrictor ligt op de loer in het struikgewas, hongerig naar bloed.

Erik Roberts (De donkere ridder) wordt in de cast vergezeld door Joe Herrera (Erfenis), Emilia Torello (Meneer Mercedes), Michelle Elizabeth O’Shea (Vernietiging Los Angeles), Ray Acevedo (Amerikaanse Sicario), Jadon Cal (Laatste van de Grads), Sharon Desiree (Trias jacht), Michael De Vorzon (Snel en fel: Death Race), Garrett Schulte (Wachten op Mary), en Vimala Veera (Hart Snaren).

Roberts, die op het moment van schrijven 651 acteercredits op zijn IMDb-pagina heeft, maakt elk jaar een waanzinnig aantal films, en het is een genot om hem elke keer op het scherm te zien verschijnen.

David Michael Latt produceerde Megaboa, met Paul Bales als coproducent en David Rimawi als uitvoerend producent.

Megaboa speelt een week lang, van 31 december tot en met 6 januari, in vijf theaters in de Verenigde Staten. De theaters die deelnemen aan de theatrale release van de film zijn:

ATLANTA, GA: Area 51’s Aurora Cineplex

CLEVELAND, OH: Hickory Ridge Cinemas

LOS ANGELES, CA: Laemmle Glendale

MIAMI, FL: O Cinema South Beach

MINNEAPOLIS, MN: Trylon Cinema

Dus check de trailer en kijk of Megaboa ziet eruit als een film die je op het grote scherm zou willen zien! Laat ons ook weten wat je van de trailer vond door een reactie achter te laten.

Een poster voor de film is hieronder te zien:

MegaBoa

By admin