Mon. May 16th, 2022Tot de schijnbare verrassing van Lil Uzi Vert, heeft het geïmplanteerd hebben van een diamant van $ 24 miljoen in je voorhoofd een aantal nadelen. In een verschijning op de geschaafd podcast, zei de rapper dat nadat hij de opzichtige piercing had gekregen: “Mijn verzekering probeerde me af te sluiten.”

In een gesprek met een rondetafelgesprek van Twitch-streamers gebaarde de rapper naar zijn momenteel fonkelvrije voorhoofd en zei: “Dit is eigenlijk de achterpost ervan.” Hij had de steen opnieuw verwijderd en legde uit: “Het was behoorlijk zwaar, het was alsof ik mijn voorhoofd scheurde, dus ik moest het opnieuw laten genezen.”

Of hij nu besluit om het opnieuw te implanteren, het proces is al uitputtend. “Ik moest echt al mijn spullen bij elkaar krijgen”, zei hij. “Mijn verzekering probeerde me af te sluiten, ze zeiden: ‘Deze jongen probeert zelfmoord te plegen.’ Dat waren ze echt. Omdat we wisten dat het een piercing was, keek mijn verzekering ernaar als: ‘Oké, deze jongen heeft zojuist deze diamant in zijn hoofd geïmplanteerd. Hij gaat dood.’”

Hij stierf niet, maar hij kon ook niet om de ontwikkeling heen. “Ik moest de piercing-persoon echt bellen en ze alles rustig laten zien, zoals, het is letterlijk een piercing.” Het verzekeringsgedoe ligt nu echter achter hem. ‘Alles is recht,’ zei hij.

Elders in hetzelfde interview zei de MC dat een “crackhead” hem de naam Lil Uzi Vert schonk. Bekijk hier de volledige podcast, waarin de verzekeringspiep rond de 63 minuten verschijnt.

Lil Uzi Vert begon in 2017 te sparen voor de op maat gemaakte Elliot Eliantte-diamant, en afgelopen februari liet hij hem eindelijk tussen zijn wenkbrauwen zetten. Hij verwijderde het tijdelijk in juni nadat het bloedingen had veroorzaakt, maar zorgde ervoor dat het de volgende maand opnieuw werd geïmplanteerd. Hoewel de piercing zeker in het oog springt, is het een letterlijke en figuurlijke hoofdpijn geweest. In september ging de rapper crowdsurfen bij Rolling Loud Miami, waar de diamant uit zijn houder werd gerukt.By admin