Sat. May 21st, 2022


Een remaster van Persona 3 Draagbaar zou in de maak zijn, volgens een recent rapport van een prominente leaker.

MEER: Alles onthuld op The Game Awards 2021

Het rapport komt van de leaker Zippo, die eerder een remaster van de onlangs aangekondigde correct had bevestigd Persona 4 Arena Ultimax remasteren. Volgens het lek zou een “multiplatform”-remaster van Persona 3 Draagbaar mogelijk in ontwikkeling is.

In de post deelde Zippo verschillende afbeeldingen van Ws, ter ere van zijn juiste voorspelling over het nieuws van Persona 4 Arena Ultimax‘s remaster, die werd getoond tijdens The Game Awards 2021. Aan het einde van de post verklaarde Zippo: “Oh, en Persona 3 Portable krijgt een remaster. Multi platform.”

Natuurlijk is het belangrijk om dit soort nieuws met een korreltje zout te nemen, maar aangezien Zippo gelijk had met het lekken van de Persona 4 Arena Ultimax, fans hebben een reden om hoopvol te zijn.

MEER: Alan Wake 2 Trailer Debuteert Verschuiving naar Survival Horror

Persona 3 Draagbaar gelanceerd in 2009 op de PlayStation Portable. Het was een verbeterde port van het PlayStation 2-rollenspel Persoon 3 en bevatte opmerkelijke toevoegingen, zoals een nieuw speelbaar personage en twee nieuwe moeilijkheidsgraden om uit te kiezen.

By admin