Tue. May 17th, 2022Nandi Bushell, het 11-jarige muzikale wonderkind dat net verdiende Gevolg‘s 2021 Rookie of the Year-eer, heeft zojuist haar “meest uitdagende drumcover” tot nu toe afgeleverd: het complexe “Forty Six & 2” van Tool. En, zoals altijd, ze nagelt het absoluut!

Niet veel doorgewinterde pro’s kunnen beat voor beat gaan met Danny Carey van Tool, gemakkelijk een van de grootste rockdrummers aller tijden. Maar Nandi is zeker opgewassen tegen de taak. Met een glimlach op haar gezicht biedt Nandi een paar drumstick-draaiingen en flips voordat ze het epische nummer van Tool’s klassieke album uit 1996 begint. nima. Van daaruit speelt ze het nummer als een absolute kampioen, verplettert ze de zware middensecties en rolt ze haar mouwen op om 4.30 uur voor een geweldige vulling.

“Dit was echt de meest uitdagende drumcover die ik tot nu toe heb gedaan”, schreef Nandi in de YouTube-beschrijving. “Veel en veel complexe timingveranderingen en moeilijke patronen, het is echt snel in delen en het is ook een erg lang nummer! Ik heb echt genoten van de uitdaging!!! Ik ben nu een #ProgRock-fan! #DannyCarey – GEWELDIGE beats!”

Ze vervolgde: “Mijn oom Ema HOUDT van @TOOL, hij speelt al hun nummers voor me in de hoop dat ik er een heel lange tijd zal coveren. Deze is voor jou oom Zombie. Tool is mijn meest gevraagde band om te coveren!”

Zoals vermeld, werd Nandi onlangs uitgeroepen tot onze 2021 Rookie of the Year, en ze was zo vriendelijk om met ons om de tafel te zitten voor een exclusief interview via video Zoom. Een van de onderwerpen die ze besprak, was haar drumgevecht met Dave Grohl dat de headlines maakte en ons vertelde: “Het is echt hartverwarmend dat ik mensen blij heb gemaakt. Jammen met Dave Grohl en de drumbattle met hem voeren was episch, geweldig, legendarisch en geweldig.”

De vader van de multi-instrumentalist, John, was ook bij ons voor het interview en merkte op: “Een paar jaar geleden, toen we begonnen met het plaatsen van video’s van het drummen van Nandi op Instagram, hadden we nooit kunnen bedenken wat voor verbluffende, ongelooflijke dingen er zouden zijn gebeurd. de afgelopen paar jaar is gebeurd.”

Kijk hoe Nandi Tool’s “Forty Six & 2” op drums absoluut verplettert, gevolgd door ons eerder genoemde video-interview met het muzikale wonderkind.

En zie Tool zelf wanneer ze in januari hun 2022-tour door de VS lanceren. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.By admin