Tue. May 17th, 2022


Maak je klaar voor de Cagenaissance. Na zijn ongelooflijke optreden in de Varken, Nicolas Cage’s volgende grote rol is als zichzelf in Het ondraaglijke gewicht van enorm talent, waar de briljante, eigenzinnige ster de draak steekt met zijn imago als een briljante, eigenzinnige kerel die met tegenzin een optreden accepteert dat rondhangt op het verjaardagsfeestje van een rijke fan omdat hij, nou ja, hij het geld nodig heeft. (Hebben we niet allemaal, Nic. Niet allemaal.)

Het is eigenlijk Cage’s JCVD en gebaseerd op de eerste trailer voor de film – waarin ook Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris en Pedro Pascal als de rijke fan te zien zijn – ziet het er veelbelovend uit. Bekijk het hieronder:

Cage schrikt van een wassen beeld van zichzelf uit Gezicht/Uit – dan is het proberen om het te kopen voor zijn eigen verzameling rare rotzooi het meest Nicolas Cage-ding dat ik ooit heb gezien.

Hier is de officiële synopsis van de film:

Nicolas Cage schittert als… Nick Cage in de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent. Creatief onvervuld en geconfronteerd met financiële ondergang, moet de fictieve versie van Cage een aanbod van $ 1 miljoen accepteren om de verjaardag van een gevaarlijke superfan (Pedro Pascal) bij te wonen. De dingen nemen een totaal onverwachte wending wanneer Cage wordt gerekruteerd door een CIA-agent (Tiffany Haddish) en gedwongen wordt om zijn eigen legende waar te maken, waarbij hij zijn meest iconische en geliefde personages op het scherm kanaliseert om zichzelf en zijn dierbaren te redden. Met een carrière gebouwd voor dit moment, moet de baanbrekende bekroonde acteur de rol van zijn leven op zich nemen: Nick Cage.

Het ondraaglijke gewicht van enorm talent is gepland om te openen in de theaters op 22 april.

Cadeaugids 2021 voor film- en tv-fans

De film- of televisieliefhebber in je leven zal dol zijn op deze leuke, coole, gekke cadeaus.By admin