Mon. Jan 24th, 2022


Nicky Romero keert terug naar Maagd/Universeel met een ander verslavend, pop-leunend nummer, “Waarom bel ik?.” Na eerder “Nights Like This” op het label uit te brengen, keert de Nederlandse superproducer terug met een ander melodieus nummer met zijn invloeden van progressieve house. Het nummer gaat over iemand die een verloren liefde achtervolgt, zelfs als zijn methoden enigszins giftig zijn. Kom op man, ik wil niet dat iemand me om vijf uur ‘s ochtends belt.

Het nummer opent met het stijgende vocale spel over enkele violen en piano’s. Het couplet speelt zich af over enkele vingerklikken en je kunt de pijn in de zang voelen, ondanks de vrolijke toon. Het couplet leidt uiteindelijk naar het refrein waar we een mix van progressieve huisviolen en melodie krijgen, gelaagd over een borrelende baslijn. Het is als een emo-song, zo droevig, maar ook zo dansbaar.

Bekijk het laatste nieuws van Nicky Romero, “Waarom bel ik” nu op Universal.

By admin