Sat. May 21st, 2022


Warner Bros. brengt de elektronische persmap uit voor: De Matrix-opstandingen deze week. Het bevat tientallen stills uit de film, samen met interviews met veel leden van de cast en crew. Elk van de afbeeldingen is voorzien van een onderschrift; ze zeggen wie er op de foto staat en ze vertellen je ook de namen van de personages die die mensen spelen. Sommige namen van deze personages zijn tot op heden niet echt onthuld; IMDb heeft geen namen van personages voor bijvoorbeeld Max Riemelt of Brian J. Smith of Toby Onwumere. Volgens de EPK spelen ze respectievelijk Sheperd, Berg en Sequoia.

De EPK bevestigt ook waar sterk op gezinspeeld werd in de meest recente trailer: Jonathan Groff speelt een nieuwe incarnatie van Agent Smith, Neo’s eeuwige tegenstander die werd gespeeld door Hugo Weaving in de eerste Matrix trilogie. De foto’s verwijzen naar hem simpelweg als “Smith” – en in zijn interview in de EPK praat Groff over het vinden van het personage, en ook hoe zijn vechtstijl voor het personage contrasteert met Keanu’s stijl als Neo. Hij zei:

Het is bruut en sterk — het zijn sterke, zware stoten in tegenstelling tot Keanu’s stijl, die soepeler en vloeiender is. Dat was het verschil dat ze wilden zien… dus we hebben veel gewerkt aan houding en hard slaan als je slaat, doorstromen en dan hard slaan als je slaat. Als ik hard raak, kan het me een soort robot maken.

Er zijn nog enkele andere interessante details in deze interviews; Jada Pinkett Smith onthult bijvoorbeeld dat de oude Niobe die we in de nieuwe trailer zien, 90 jaar oud is – en nu de leider is van een nieuwe menselijke stad genaamd “IO”. Hier zijn alle nieuwe afbeeldingen van De Matrix-opstandingen:

De Matrix-opstandingen: Nieuwe afbeeldingen

Hier is een hele nieuwe reeks afbeeldingen van De Matrix-opstandingen. De film draait in de bioscoop en gaat op 22 december in première op HBO Max.

Hier is ook de meest recente trailer van de film.

De Matrix-opstandingen gaat in première op HBO Max en op 22 december in de bioscoop.

De beste films van 2021

Onze filmcriticus rangschikt de 10 beste films van het jaar.By admin