Mon. Jan 24th, 2022


Een nieuwe scène uit de aanstaande release van Columbia Pictures van Morbius is gearriveerd en het wordt geleverd met een vrij stellair ogende personageposter die de komst van een nieuwe Marvel-legende aankondigde.

In de scène is Dr. Michael Morbius (Jared Leto) te zien die een experimentele behandeling ondergaat voor een zeldzame bloedziekte, wanneer de zaken in de war raken. Zoals we weten, is dit hoe de dokter de vampier Morbius zal worden en zijn komst naar Sony’s Spider-Man Universe begint. Je kunt de nieuwe scène bovenaan dit verhaal bekijken.

Morbius liep verschillende vertragingen op als gevolg van de COVID-19-pandemie. De oorspronkelijke releasedatum van de film was: 10 juli 2020, die vervolgens werd verschoven naar 31 juli 2020. Van daaruit werd de film naar Wedstrijd 19, 2021, en dan naar 8 oktober 2021. Na die vertraging zag de film een ​​andere releasedatum verschuiven naar 21 januari 2022, en van daaruit Morbius is voor de laatste keer verplaatst naar de huidige datum van 28 januari 2022. In de film, Michael Morbius (Jared Leto) wordt een vampier nadat hij heeft geprobeerd zichzelf te genezen van een zeldzame bloedziekte. De cast is geregisseerd door Daniel Espinosa en bevat ook Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson.

Vond je de scène leuk? Je kunt de nieuwe personageposter en key art voor de film hieronder bekijken!

By admin