Mon. May 16th, 2022


Paramount Pictures heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor Sonic de egel 2, en als je een fan bent van de matrix, je bent in voor een traktatie. De clip van 30 seconden is een luchtige parodie op De Matrix-opstandingen, die eerder deze week in de bioscoop verscheen.

Het voorbeeld opent met de matrix’s groene gordijn van numerieke code, snijdt dan naar Sonic (Ben Schwartz) terwijl hij de regel aflevert: “Geconfronteerd. Je zult me ​​nooit vangen.” Er is ook een knipoog naar de matrix‘s regenachtige esthetiek en de ultieme keuze tussen rood en blauw die Morpheus aan Neo geeft.

Bekijk de teaser hieronder, die werd gepost met een play on de matrix‘s iconische lijn, “Ik kan je alleen de deur laten zien. Jij bent degene die er doorheen moet lopen.”:

Daarnaast deelde Paramount een gloednieuwe poster voor Sonic de egel, die het posterontwerp nabootst voor De Matrix-opstandingen. In plaats van een rode pil naast een blauwe pil, is het een rode schacht en een blauwe schacht. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de keuze die men moet maken tussen Knuckles the Echidna (rood) en Sonic the Hedgehog (blauw). Genie.

De eerste Sonic de egel film, die in 2020 uitkwam, bevatte tonnen paaseieren en verwijzingen naar popcultuur. Het is dus niet verwonderlijk dat de beste manier om te adverteren Sonic de egel 2 is door mee te liften op de meest verwachte release van deze winter. Het is allemaal leuk, en zal ongetwijfeld meer aanmoedigen Sonic fans om uit te checken De Matrix-opstandingen, als ze dat al niet van plan waren. Het is een win-win.

Sonic de egel 2 races in theaters op 8 april 2022.

Elke videogamefilm ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste tot besteBy admin