Tue. May 17th, 2022


Noisia’s afscheid heeft dankzij de wereldwijde pandemie langer geduurd dan iemand aanvankelijk dacht. De afscheidstournee, die hun op handen zijnde breuk in 2019 aankondigde, zou tegen het einde van 2020 eindigen. De pandemie zag het anders. Zelfs eind 2021 hebben ze nog wat shows te doen voordat ze definitief afscheid nemen.

“Hallo vrienden, snelle update voor de shows die we de afgelopen maanden niet konden doen: we hebben besloten dat we voor de zomer een korte tourperiode openen om die shows in te halen. We hadden gehoopt aan het einde van het jaar klaar te zijn, maar opnieuw waren er veel beperkingen die leidden tot geannuleerde shows. Zorg dus goed voor jezelf en voor elkaar, en we zien elkaar na de winter! <3 team Noisia”.

In de tussentijd heeft het trio een speciale remix-EP uitgebracht — een zeldzaamheid voor de groep.

“In de loop der jaren zijn er niet veel Noisia-nummers geremixt”, zegt Nik Roos van de groep. “Maar nu het einde van Noisia nabij is, willen we onze 20-jarige catalogus aan zoveel mogelijk producenten geven. De muziek nog een keer laten echoën en de resonantie van ons werk horen. Vandaar de naam.”

Gezien de “1” aan het einde van de EP-naam, kunnen we volgend jaar meer geweldige remixen verwachten. Voor nu, check out de resonantie I onderstaand.

VERPLAATST CLUB SHOWS

18 MAR Rampage, Sportpaleis Antwerpen, Antwerpen, BE
24 APR Wipeout Open Air presenteert Noisia, Hard Club, Porto, PT
13 MAY Noisia Invites Amsterdam, Melkweg, Amsterdam, NL
14 MEI Noisia Farewell Tour, Link, Bologna, IT
27 MEI Noisia Farewell Tour, Salzhaus, Zürich, CH
28 MEI Subquake, 013, Tilburg, NL

By admin