Mon. May 16th, 2022


Op donderdag 9 december pletten Kanye West (nu wettelijk bekend als Ye) en Drake publiekelijk hun rundvlees tijdens het door Amazon gesponsorde “Free Larry Hoover Benefietconcert”. De winst van de show ging naar Ex-Cons for Community and Social Change, Hustle 2.0 en Uptown People’s Law Center, en het evenement was bedoeld om “[raise] besef van de noodzaak van hervorming van de gevangenis en de straftoemeting.” De opbrengst van de merchandise die is gemaakt om het evenement te herdenken, gaat echter niet naar het goede doel, omdat GQ rapporten.

De #FreeLarryHoover-merchandise wordt verkocht op Amazon en bevat stukken “ontworpen door Balenciaga”, zoals de productbeschrijving luidt. De merch-capsule bevat t-shirts (voor $ 100 en $ 160), jeans ($ 400), een balpet ($ 60) en meer, allemaal met de woorden “Free Hoover” erop gedrukt.

In een 10 december tweet die aan haar gelinkt is GQ verslaggever Eileen Cartter schreef dat “een vertegenwoordiger heeft bevestigd dat geen van de opbrengsten van de Ye x Drake x Demna x Amazon Fashion-merchandise voor het benefietconcert van Larry Hoover van gisteravond naar strafrechtelijke organisaties zal gaan.” Pitchfork heeft contact opgenomen met vertegenwoordigers van Ye, Drake, Amazon en Balenciaga voor meer informatie en commentaar.

Lees “Met Drake aan zijn zijde probeert Kanye de gloriedagen opnieuw te beleven tijdens het gratis Larry Hoover-concert” op het veld.By admin